Baja530i

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Baja530i

  1. Taman sto sam resio jedan problem i evo drugog... Auto ponovo nece da upali,vergla ali ne kao pre,pre je verglao bez znaka da ce da upali,a sad skoro upali i pocne da se podize kazaljka za obrtaje i nista,izbacio mi je gresku na nemackom: oel druck sensor,ja sam preveo na engleski to je oil pressure sensor a na srpskom senzor pritiska ulja,sad ako neko moze da mi kaze gde se nalazi taj senzor na m30 motoru ? I da li je moguce da zbog njega auto nece da upali ?
  2. Samo da se javim da sam resio problem,pumpa za gorivo je bila u pitanju,lose povezana creva i nije mogao da povuce gorivo,sad je namesteno kako treba i radi lepo.
  3. Skinuo sam senzor radilice,kako mogu da proverim da li je ispravan ? Da skinem kabal sa svecice i svecicu da stavim unutra pa da vidim da li baca struju ili ?
  4. Pozdrav svima,skoro mi se ugasio bmw e34 530i m30 motor,i vergla neprestano i nece da upali,zamenio sam pumpu za gorivo stavio drugu i ista stvar,da li neko zna mozda u cemu je problem? Hvala unapred..
  5. Kako mogu da ugradim taj tajmer? Gde ima da se kupi to?
  6. Pozdrav,zanima me sledece. Na svom bmw-u 530i e34,kad dam kontakt pumpa za gorivo se ukljucuje i radi konstantno dok auto ne upalim,video sam u kutiji sa osiguracima na levom kosu da ima jedna zica koja ide od jednog osiguraca do drugog,i decko od kog sam kupio auto mi je rekao da je njemu majstor tako povezao zbog brzeg paljenja,e sad,mene zanima da li ja smem da skinem tu zicu,da li bi radila pumpa posle ? Da radi normalno kako treba,da se ukljuci na verglanje ili da radi samo 3 sekunde od kontakta. I da li smem tako duze da ostavim kontakt na autu jer pumpa konstanto radi?
  7. Ee druže tek mi sad nista nije jasno,sinoc su mi se opet ugasila svetla i ja da proverim ima li struje u dzeku od fara i nema,ni u jednom ni u drugom,znaci negde ima prekid,nema dovod struje do fara,gde bi to moglo sad da prekida?
  8. Jel mozes ti meni da posaljes LKM modul a ja cu da platim postarinu i sta jos treba? Ako hoces pisi mi na mail da ti ostavim podatke : [email protected] Sinoć mi se isto pogasila oba,ostavio sam auto i posle pola sata kada sam krenuo kuci upalio sam ih normalno..
  9. Druze,ovako stoje stvari,sinoc sam se vozio i desilo se isto,ugasila su se kratka svetla,otisao sam kuci i poceo da proveravam tako dok su bila ugasena,kada sam izvadio dzek sa jednog fara i proverio da li ima struje u zutoj zici + imalo je struje,i kad sam vratio u far upalila su se oba svetla odjednom.
  10. Vazi,pogledacu to,pa mozes kad dodjes iz Cg da posaljes,ja cu ti platiti,nikakav problem... Da gase se obe sijalice odjednom!
  11. I sta trebam sad da radim? Da zamenim LCM modul ? Otvarao sam LCM modul,sve izgleda u redu,ne znam sta bi trebalo da se zalemi?
  12. Znam druze LCM modul,moram da nadjem drugi pa da zamenim,da probam tako ako hoce. Sta njemu moze da fali? Da pukne nesto unutra?
  13. Pozdrav,imam sledeci problem na bmw e34 530i,imao sam ksenone do sad na kratkim farovima i vozim 10min i samo se ugase odjednom i upale se kad ona hoce,kao da se pregreje nesto pa kad se malo ohladi ona prorade ponovo,mislio sam da je do ksenona,ubacim obicne H1 sijalice i ista stvar,sta moze biti u pitanju? Dugacka svetla rade normalno i maglenke.
  14. Druze,da li znas mozda zbog cega mi se gase kratka svetla,vozim 10min i od jednom se ugase i upale se kad ona hoce,kao da se nesto pregreje pa iskljuce i posle kad se ohlade onda se upale,ista stvar sa ksenonima dok sam imao i sad kad sam stavio obicne H1 sijalice,da li znas mozda u cemu je problem? Ne mogu da otvorim poruku koju si mi poslao niti ja tebi mogu privatno da posaljem,ne znam zasto...
  15. Druže,neizmerno ti hvala,ko zna sta bih sve rasturio bez veze,ovo je bio problem,pukao osigurac 80A,zalemio sam i sve radi bez problema,hvala jos jednom puno! Ostavi mi tvoj broj telefona negde da mogu da te kontaktiram ako mi jos nekad nesto zatreba!
  16. A sta da radim sa njim ako je pukao? I nema struje? Drugi se kupi ili? Ne mogu da nadjem...
  17. Sad sam gledao ne mogu da nadjem,kako izgleda taj osigurac? Jel izgoreo? Sta se desava sa njim? Znaci to mora da bude kod akumulatora?
  18. Sad sam proveravao pozadi sve osigurace ispod zadnjeg sedista u ni jedan odigurac nema struja kao ni u releje ni module verovatno...
  19. Gde se nalazi to na 530i,ne mogu bas da se snadjem na ovom sajtu,jel ovo kod akumulatora ispod zadnjeg sedista?
  20. Imam problem na bmw e34,do juce je sve normalno radilo i odjednom cas hoce cas nece da rade podizaci,centralna,brisaci,siber,sad nece uopste,stavljao sam drugi generalni modul,proverio osigurace ispod sedista i ispod haube sve u redu,sta moze biti problem?