mental_displacement

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mental_displacement

  1. Tvoja je bas u fullu, ispratio sam svaki post. Pa nekih 6-7.000 evra. Kao sto sam prethodno napisao, cilj nije uzeti vec sredjen auto.
  2. Nema ljutnje. Nije mi cilj kupiti vec sredjenu sedmicu. Hocu da je uzmem, ali da je sredim po svom ukusu. Imam neke ciljeve i planove i tezim da ispunim.
  3. Necu uzimati E32, nismo se prodavac i ja slozili sa cenom, za auto koji je u jako losem stanju. Motor i ne toliko, ali ima par stvari da se odradi. Mora nova farba da se stavi, nema rdje, i mora da se uradi unutrasnjost. Na sve to nije registrovan i stoji vec godinu ipo u mestu. Trazi 1000e, ja sam mu ponudio 400e da mu sklonim auto iz garaze da ne propadne skroz. Posle ce biti samo za otpad. Dogovorimo posle 600e, ja nazovem da vidimo kad moze auto da se odveze na prikolici, od kaze da je poslednja 1000e i spusti mi slusalicu. Tako ga nikad nece ni prodati, steta za auto jer ce propasti od st
  4. Odlucio sam da ne ubacujem plin. Bice samo vikend auto i za skupove, voznjice sa drustvom i neka duza putovanja. Ide prvo na servis, pa kod ujaka na poliranje komplet sve i dubinsko pranje da se ocisti od ko zna cega. Trazim neke mnogo dobre BBS-ke ili Remotech, predlozite sta ide dobro na crnu boju. Bice tu sigurno i air ride. Imam i neke planove za unutrasnji deo Black Nappa Leather sa Arizona Sun Nappa Leather centralnim delom sedista, ivice sedista i ivice naslona za glavu u Arizona Sun. Drvenarija u Arizona Sun Maple Wood.
  5. Drustvo, imam ponudu za BMW E32 1993 godiste sa M60B30 V8 motorom. Unutra je u full-u ocuvan, tako i spolja i mehanicki nema problema. Nije registrovan i nema plin, moze da se prevede bez problema i registrujem ga kod komsije to ide na rate. Sad me zanima sledece: 1. Koliko bi kostala ugradnja plina za taj V8? 2. Koliko kostaju mali i veliki servis? 3. Posto je to V8, zelim i da mu uradim straight pipe, odnosno da izdvojim dve cevi sa strane koje se ne vide i dobijem zvuk kakav dolici za V8. I da to bude na otvaranje i zatvaranje klapni po zelji elektronski. Moze li info i za to kol
  6. Kupujem

    BMW E32 730 sa M30B30 ili M60B30 motorom 

    ili

    E38 sa M60B30 motorom

  7. Jel moze neki savet za kupovinu E38 730i? Nasao sam jedan model garaziran i ocuvan. 1998 godiste. Kinta nije problem imam odlican posao u Srbiji. Interesuje me odrzavanje, menjanje ulja u diff i menjacu, na sta da obracam paznju kod M60B30 motora, koje su mane itd... Zanima me jos jedna stvar, negde sam procitao da motori na kojima je menjana kilometraza da stoji tackica i sredini ili u donjem uglu na km satu. Primetio sam to na jednom modelu sa oglasa iz 95', dok ovaj to nema.
  8. Pozdrav svima! Ja sam Milos, iz Sapca sam. Ljubitelj sam BMW-a. Radim kao fitness trener i terapeut (pomazem bolesnim osobama u oporavku od teskih oboljenja kao sto su slog, teski prelomi, operacije itd...). Trenutno sam u stanju da skupim dosta novca na mesecnom nivou i imam cilj da do kraja Avgusta kupim BMW 520i ili 525i. Planiram da ga sredim po mom ukusu, a hteo bih da pokrenem projekat da napravim E34 cabrio, koji kompanija nikad nije pustila u prodaju, a ima samo jedan primerak u svetu napravljen. Dosta mi je privlacan na slikama, pa bih da imam nesto jedinstveno u Srbiji.