Main_Zed

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Main_Zed

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Sale Jovanovic
  • Automobil
    Fiat punto 2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Meni iskreno i nije bitna brzina, bitno je samo da povuce kad treba i to je to, i da me ne ostavi ni u Sahari, ni u Kini haha Ja bih bio zadovoljan i sa 2.0d od 136ks. ? Meni je ta linija E39tke cista perverzija, izgleda kao Monika Beluci sa zadnjm krajem od Alexis Texas ? Crna boja i one M felne na njoj, unutra koza...ehh Ja volim velika auta, vozio sam punta 2 meseca da steknem kao rutinu (kod caleta u ocima) i to je poslednji put kad cu sesti u takvu malu sklecku od auta haha. I ja zivim u zgradi i parking je ispred poprilicno veliki, jedino kad je sneg ume da bude gusto dos
  2. Slazem se ali registracija je tu prejaka. Naravno, ipak su to dosta stara auta i u 80% bar minimum nekog ulaganja.
  3. Skupljam jos uvek, ai ne planiram dati vise od 3.5k evra..
  4. Mguce da je cena ta (2.7k) zato sto je dosta daleko i plus reg, ko ce ga znati.. Slazem se, ful je ocuvan ali opet sto je mnogo mnogo je. Ali da imam bas bas bas para bez problema bih ga uzeo.
  5. Na ovaj oglas sam mislio http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11062671/bmw-520-20-m-optik
  6. Hvala na savetima razmislicu. Ipak E39tku gotivim jos kao klinac, dacu sve od sebe da nadjem bar solidan primerak ? Ako ne u najgorem slucaju izabracu neki drugi. Btw. Ima jedna na PA crna u m paketu da li ti izgleda solidno?
  7. Kad je strast u pitanju sve se prasta haha
  8. Kako se pokazao 2.0 od 136ks? Ne mislim na performanse jer mi i nisu toliko bitne, nego na odrzavanje, potrosnju itd..?
  9. Pozdrav svima, nov sam ovde nadam se da cu se snaci, imam neka iskustva sa forumima haha Trebam kupiti svoj "prvi" automobil, budzet mi je oko 3000e, a za oko mi je zapao Bmw E39. Volim bmw jer ima taj "smek" koji me privlaci, ne kupujem ga iz razloga da bih ispao faca u drustvu, i to. Zanima me sta vi mislite, da li je to pametan izbor, posto automobil necu menjati bas dugo pa zelim voziti nesto sto mi se svidja. Zanima me da li moze da se nadje dobar primerak za te pare i koji motor je najbolji, cuo sam da su dizelasi jako pouzdani i da im je potrosnja prihvatljiva. Kao i stvari