dragovic.milic

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dragovic.milic

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 08/11/1991

Profile Information

  • Ime i prezime
    M D
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    E46 316i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala na brzom odgovoru znaci mogu da stavim ove gume sto sad imam? imam neke ratkapne 16-ice. (ili 15? )
  2. Kratko pitanje, nisam uspeo da nadjem odgovor, nasao sam felne "Ronal" 5x120 16 6.5J et40, video sam da su fabricke drugih dimenzija, ali kaze batica sa oglasa da mogu(ja naravno moram to da proverim ), pa me zanima da li da ih uzimam ili ne?
  3. Cak sam procitao na britanskom forumu(londonski bmw forum) da je m43 "bolji" jer je napravljen mnogo jednostavnije nego n42 i susrece se sa mnogo manje problema. Naravno, i n42 kapiram da je odlican, kako god bilo
  4. . Cao drugari, oterao sam auto na dijagnostiku i pokazao je gresku "Potenciometar prigusne zaklopke"(kapiram da je ovo na hrvatskom). S obzirom da su oni elektricari, samo su mi rekli da moram da idem kod mehanicara. Zanima me da li je jos neko imao iskustva sa ovim problemom i da li ja mogu da verujem da je ta lampica zbog toga upaljena?
  5. Cao drugari, oterao sam auto na dijagnostiku i pokazao je gresku "Potenciometar prigusne zaklopke"(kapiram da je ovo na hrvatskom). S obzirom da su oni elektricari, samo su mi rekli da moram da idem kod mehanicara. Zanima me da li je jos neko imao iskustva sa ovim problemom i da li ja mogu da verujem da je ta lampica zbog toga upaljena?
  6. Pozdrav za ceo forum! Prijatelji me zovu Mica. imam 26 godina, iz Beograda sam. Pre par dana sam kupio svoj zvanicno prvi automobil, totalno slucajno se desilo da to bude e46, jedan od omiljenih automobila. Nisam poznavalac niti bilo kakav ekspert za automobile, ali imam dosta ljubavi prema njima, a sada i puno zelje i volje da naucim dosta jer mi tek sada postaje zaista zanimljivo. Nadam se da cu ovde naci odgovore na svoja pitanja i radujem se koriscenju svih ovih informacija koje su nam na raspolaganju! Cenim vas trud, i nadam se da cu i ja nekada biti od pomoci ovde