Бојан

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Бојан

  1. Tako sam i mislio... Vreme ce definitvno da pokaze. Hvala na odgovoru
  2. Kacim se na temu kako ne bih otvarao novu istu/slicnu. Promenio sam (ne sam, kod majstora) remenicu radilice u maju zbog zvuka koje sam zvao "klaparanje". Ugradjena je nova remenica (DAYCO) i zvuk je nestao. Normalno je radio do skoro, kada je ponovo pocela da se cuje. Posto sam jedva presao 7000 km, i nije proslo ni 6 meseci od ugradnje, reklamirao sam remenicu (prethodna je "sluzila" 8 godina i 90000 km). Odbili su mi reklamaciju s obrazlozenjem da je kvar remenice izazvao neispravan plivajuci zamajac, los kais ili kompresor klime. Zanima me ako neko zna/ ima iskustva da li
  3. Ispalo je da je gremlin bio u racunaru motora (ECU). Isteran je, tj, zamenjen sa racunarom. ? Pride je zamenio i EWS jedinicu i kljuc (valjda ide u paru, ili mora da se uparuje, a onda bi morao da jurim elekronicara nekog...). Uglavnom, opet radi. ?
  4. Nemam alarm... Ali se bas tako ponasa. ? Kako si utvrdio da je do alarma?
  5. Pre neki dan auto vergla, a nece da upali. Prethodni dan sam ga vozio preko 300 km bez ikakvih problema, niti se sta cudno dogadjalo. Instrument tabla pokazuje sve normalno. Majstor je utvdio da struja ne dolazi do buster pumpe (ispod sedista), kao ni do ostatka sistema za ubrizgavanje. Proverio je sve osigurace, releje, spojeve, kontakte i nigde nije naisao na kvar. Dolazio je i specijalista za elektroniku koji je proverio racunar i nista nije nasao. Mora da su neki gremlini. Ima li neko iskustva, ideju, sugestiju? Inace, auto je e46, 320d Touring, 2002 godiste, 110kW.