bebiblesa

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bebiblesa

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Aleksandar Radisic
  • Automobil
    Bmw E34 525 TDS
  1. bebiblesa

    Oglasi

    Pozdrav ljubitelji bavarskog propelera 😀😀 Zanima me zna li neko nesto o ovom E46. Da ne potezem iz Loznice do Cacka bezveze, a naidjem na kantu. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14662025/bmw-320-bmw
  2. bebiblesa

    Oglasi

    Delim misljenje da je top, ali i da ima ulaganja, ako je motor dobar, mehanika generalno, za ove pare je super auto.
  3. bebiblesa

    Oglasi

    Na slikama izgleda super, barem sto se limarije i enterijera tice. Registracija manje-vise, vozio sam vec sa jacom kubikazom auto, drugar mi drzi agenciju, pa se sve to ispegla na vise rata da se ne oseti. Za mehaniku cemo videti kad odem da ga pogledam. Ja sam inace iz Loznice, pa ako stignem, danas cu otici do Beograda da ga pogledam. Deluje mi bas kulturno, ne bih da propustim priliku ako je sve ostalo u redu.
  4. bebiblesa

    Oglasi

    Pozdrav svima Nameravam da kupim jedan E34 525 Tds. Nasao sam jedan primerak na oglasima, pa me zanima misljenje i nekog od vas, iskusnijih i sa vise znanja. Ili ukoliko neko mozda poznaje automobil, pa da mi da informacije iz prve ruke. Evo link oglasa https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12486607/bmw-525-tds
  5. Znam da je tesko naci ocuvanog, ali videcu. Imam jednog u planu, pa ako moze neko od moderatora da mi kaze gde mogu da postavim oglas pa da mi kaze neko ko ima vise iskustva kakav je, ili mozda poznaje auto.
  6. Zdrvao svima Trenutno ne vozim Bmw, ali imam nameru da kupim jednog. U pitanju je E34 525 Tds. Nadam se da cu uskoro pazariti tu masinu, pa da se sa njim predstavim ovde.