Darko _e90

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Darko _e90

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Darko Radaković
  • Automobil
    Bmw E90

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. A sto se tice ventilatora on je navodno ispravan. Mada mi nije jasno da se penjem na brdo 12 km sa preko 500 mnv i da se ne pali. Da li je to normalno??
  2. Dijagnostika prijavljuje injektore. Navodno se oni pregriju pa nece da upali dok se ne ohlade. Na dva mjesta sam radio dijagnostiku i na oba mjesta su mi kao gresku ocitali injektore. Sad ne znam da li da ih mjenjam ili skidam i čistim ili sta vec..
  3. Meni nece ni da zavergla. Samo tisina. Ni škljoc. Ako su cetkice to nije problem. Jedan mi je mehanicar cak i spomenuo da bi to moglo praviti problem..
  4. Problem se manifestuje u sledecem: auto normalno pali, radi,vuce,ne dimi.. dok se motor ne ugrije (zimi se to ne desava jer pretpostavljam da se teze grije, kako vanjska temp raste tako auto cesce odbija da upali), a ljeti svako malo. Pogotovo kad su temp 30+ stepeni. Takodje sam primjetio da mu se ventilator skoro nikako ne pali. Odem kod lokalnog poznatog i dobrog mehanicara koji mi pregleda sistem i hladjenje i sve funkcionise. Ispostavilo se da ventilator radi ali na najmanjoj mogucoj brzini. Tako je i kad se klima upali. Nema rada da duva i huči da se čuje da ga ladi iz sve snage. Onda se
  5. Ja sam Darko, rodjen, zivim i radim u Prijedoru. Od prosle godine vlasnik BMW-a E90 316d,2010 godiste. Nadam se na duge staze, tj da ce me vjerno sluziti u narednom periodu. Pozz svim članovima