Rudy5

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rudy5

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Uros Batinic
  • Automobil
    /

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pogresno sam se izrazio, mislio sam za tu klasu Peugeot 206 20e mesecno mi je izbijao Kakva je situacija sa 116i i 318i za 4000(za seriju 1 ajde neka bude 4500, samo za auto, ne za odrzavanje xD)
  2. Cak ni 318d karavan za te pare ne ide? ?
  3. Ozbiljno mislis da je 3500 malo za karavan tog godista npr? Pa ajde da kazemo da mogu i 4000 da izdvojim ako mi se bas svidi primerak, a cena odrzavanja Pezoa nije niska bas kao sto neki misle, navikao sam ja da izdvajam i po 20e mesečno za njega, sve sam mu izmenjao, benzinci imaju mnogo gremlina svojih, a za BMW-ove dizele kažu da su bolji i od famoznih JTD-ova, pa i da mi ode zamajac imam sa strane novca da ga rešim, kvarovi nisu problem, samo ne želim da puknem 1000e u njega pored tih para a da ne budem siguran kad odem na put neki duži..
  4. Pozdrav svima zovem se Uros i planiram da kupim svoj prvi BMW, nakon Peugeota 206 1.1 i Peugeota 307 1.6 110ks resio sam da napustim Francuze i okrenem se BMW-u . Odlucio sam da to bude popularni E46, s tim što bih želeo ili dizelaša ili čistog benzinca bez plina . Nisam neki žustar toliko vozač, više volim hypermiling (s Peugeotovim menjačima se ni ne može nešto posebno uživati u vožnji i kvačilom koje je preblizu kočnice) i prolaske kroz krivine u koje sam se zaljubio nakon vožnje sestrinog BMWa serije 1 2010. 116d. Zato sam odlučio da želim karavana ili limuzinu mada smatram da nemam dovol