Miletić Dušan

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Miletić Dušan

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dušan Miletić
  • Automobil
    BMW e46

Recent Profile Visitors

621 profile views
  1. Ljudi I ja nešto razmišljam o prodaji svog e46. Kupio sam auto da mogu da idem na posao i da mogu da pored posla postignem i neke privatne poslove koje radim jer sam puno vremena gubio u prevozu. Na kraju je ispalo da nit imam parkinga na poslu niti u blizini stana. Auto mi sada sluzi da 3x nedeljno odem na trening i to kad se vratim sa treninga po 45min do sat vremena kružim po kraju ko neka budala. Ko živi na detelinari zna o čemu pričam. U pitanju je BMW e46 2001 godište, 318i benzin+plin. Auto je u odličnom stanju, sredio sam skoro sve na njemu. Prošle nedelje bio kod mehaničara
  2. Najvaznije mi je da sprecim da se ovo ne siri i da se ne pocepaju do kraja
  3. Pozdrav, 

    ja da se javim u vezi filera za sedista :)

    1. crni82
    2. Miletić Dušan

      Miletić Dušan

      Ja zivim u Novom Sadu. Odakle  si ti porucivao git I jel on stvarno drzi kako treba ili je varijanta da se zamaskira dok se ne proda auto ?

  4. Za tebe postoji dodatni kabli koji mora da se kupi, to isto moze da se poruci za alija.Sve u svemu nije tesko da se poveze u svakom slucaju. To je 10ak minuta posla, najteza stvar je meni bila uglaviti multimediju zbog gomile kablova koje ima, samo mi je to bio problem dok nisam uspeo lepo da ih rasporedim da multimedija legne kako treba.
  5. Ja nisam narucio direktno kod nas je bi me ubila carina I bilo bi sigurno preko 300e, ja sam porucio kod poznanika u Hrvatsku pa nije bilo carine. Koliko sam video on skapirao da je to meni ispalo dosta povoljno pa je sad poceo da porucuje I da prodaje za nekih 250e. Flatonboo ili mekede kucaj na aliexpresu to su dve najcesce porucivane I sa najboljim ocenama.
  6. Ja sam skoro kupio android I odlicna je, svidja mi se jer moze da radi navigacija i da slusas muziku u isto vreme(nisam siguran da to moze na windows-u). Odlicna je rezolucija, lepo radi internet, skinuo sam youtube I jos neke aplikacije I sve odlicno funkcionise. Ima dosta svoje memorije tako da muziku I spotove mozes da skladistis na njoj ne treba ti usb ili sd kartica. Vidim da si iz NS pa ako te zanima mozes da pogledas moju kako funkcionise pre kupovine. Ja sam porucio iz kine oko 220e me izasla sa postarinom I sam sam je povezao tako da je cena ok. Javi se slobodno ako hoces da testiras
  7. Još bolje ako je vama ostao git od srešivanja sedista i imate volje da mi pomognete da sredim ovo moje ja bih platio
  8. Jel možete da mi kazete gde ste kupili git i farbu za sedista ?
  9. Ovo je problem koji želim da resim, ostatak sedišta je dobar. Ovo je nekad bilo vozačevo sedište i zato je oštećeno, sada je suvozačevo i više ne trpi toliko habanje jer najčešće vozim sam tako da verujem da bi i taj git završio posao, samo bih da kupim neki kvalitetniji.
  10. Sedi[ta su siva ali video sam da ima I sive boje. Meni je veci problem taj git gde njega kupiti a da je kvalitetan.
  11. Da li je neko od vas koristio onaj git za kozu I da li to stvarno moze da zavrsi posao ili je samo privremeno resenje ? I dal zna neko gde moze da se kupi farba i taj git/filer za kozu ?
  12. Na volanu jos nisam povezao komande, treba da nadjem one pinove sa nekog starog konektora a nemam ni jedan. Ima u radnji za elektroniku da se kupe neki al sam izgubio subler pa ne mogu da izmerim moje pinove da znam koja dimenzina mi treba. A za tempomat mislim da mora neki aktuator da se stavi jer ovaj moj ima sajlu za gas.
  13. Ma kad sam kupovao auto meni je sve to bilo isto, uopšte nisam video neku bitnu razliku izmedju restajlinga i ovog. A sad kad pogledam razlika je jako velika ali nema nazad sta je tu je. Enterijer sam odmah znao kako hocu da sredim i time sam zadovoljan kako sam sredio ali spolja ne znam ni sam sta da mu radim. Jedino za boju sam odlučio da bude estoril blau, e sad nesto gledam i cini mi se da ima svetlija i tamnija estoril ili se varam ?
  14. Stopaljke sigurno, zadnji branik mi je ok mada Mtech1 komplet prednji/zadnji/pragovi je oko 300e pa mozda uzmem ceo komplet. Prekidače za prozore sam zamenio, stalo je ovo za klimu ali to se uzivo ne vidi pa mi ne smeta.
  15. Kad bi uspeo da prodam haubu i krila ili da ih zamenim uz doplatu pa da uzmem od restajlinga to bi bilo idealno, ako ne onda razmišljam samo da mu stavim M-tech 1 branik ili da mu stavim M look. Felne bih isto prodao ove moje ako nekom trebaju, ako neko hoce da podigne auto i opruge bih isto menjao/prodao. Ako neko ima da ponudi felne ili bilo sta drugo sto mi treba neka piše Migavce razmišljam da li da kupim crne (providne a unutra obojene u crno) ili obične bele da stavim.