.nOKe

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About .nOKe

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 06/30/1989

Profile Information

  • Ime i prezime
    Kenan Osmanspahić
  • Lokacija
    Sarajevo, BIH
  • Automobil
    BMW E46 330d FL
  • Interests
    Cars & babes :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Onda da ja planiram jedan dan neki mini meet, obilazak grada i ocjenu najboljih ćevapa na čaršiji ?
  2. Hvala drugar. Mudltimedija sa linka ispod : https://avinusa.com/bmw-3-series-e46-m3-9-oreo-8-0-4gb-ram-32gb-navigation-system.html Napomena: Ugradnja uređaja je jako komplikovana za vozila koji imaju OEM navi, budući da su svi moduli u gepeku, potrebno je uz uređaj naručiti i "extension cable" koji povezuje signale sa modula sa samim uređajom naprijed - potrebno je extension cable provući od gepeka do samog uređaja u kabini. Uz uređaj dođe i rikverc kamera (nazad) opcionalno se može naručiti i naprijed, ja sam naručio ali nisam još postavio budući da nisam našao još pogod
  3. Eto ga, tema je tu, koga bude više interesovalo, svakako cu se potrudit da odgovorim za sve sitnice.. Nekih promasaja iskreno nije bilo, ipak mi je 29 god, imam 2 prijekta iza sebe, bilo bi neozbiljno da sam pravio neke vece fule i sa ovim :).. vec prije same kupnje auta, znao sam kako zelim da izgleda.. i manje vise, osim zraka, sve ostalo je realizovano.. sitnice ne ubrajam, to je onaj neki final adjustment haha.. Pozdrav !
  4. Hvala drugar Pa ja sam zadovoljan sa performansama buduci da mi nije to cilj niti prioritet.. na autu je manje vise sve fabrika sto se motora tice (ima komplet izduv sa katalizatorima, jedino je stavljen pipercross performance filter i skinute su klapne sa usisa zbog sigurnosnih razloga) i taj neki light remap nekih + 20tak%..
  5. Hvala druze, da da to je taj.. Pa registracija mene izadje oko 450EUR za njega, nije ni malo iskren da budem (ja sam u zadnjoj kategoriji..) inace, registracije se krece od nekih 250-450EUR zavisno od snage motora i euro norme.. (mislim da ima samo supercharge za terenska vozila).
  6. Da, sa golfom sam se nazalost, teska srca rastao.. sa leonom i nisam , vec mi se bio zgadio zbog nekih glupih kvarova i sitnica.. Oba se voze, gledao sam da ih dao u prave ruke
  7. Naravno, u Sarajevo je uvijek dobrodošlica , vjerujem da je isto i za NS Hvala druze, bit ce prilike, siguran sam..
  8. Pozdrav drugari, Nakon jednog cistokrvnog wagena i drugog poluwagena dosao red i da se nešto ozbiljno proba (slike prethodnih vozila ispod) Golf mk2 GTD Seat Leon cupra TDI 4x4 A onda taj famozni Bmw.. 2004 god 330d 150kw automatic business oprema Kupljen u Svicarskoj od prvog vlasnika, uredna servisna historija .. Ugl bio klasika, sivi, sa jako dobrom historijom i opremom unutra sto je bila dobra baza za pocetak radova.. Nazalost slike krupnih radova nemam, nestali su negdje u nepouzdanoj magnetnoj memoriji, ugl
  9. Pozdrav drugari, vidim, vec sam provaljen Tako je, automobil sa slike gore je u mom vlasništvu već par godina, lagano se sredjuje da lici na nešto.. Dok uhvatim malo vremena pa ću napraviti temu u predviđenom dijelu foruma za to pa da ukratko predstavim svoj auto. Hvala svima na dobrodošlici !
  10. Pozdrav za sve fanove. Kenan, 29 godina, Sarajevo, BIH Vozim E46icu 330d 2004 god. Učlanio sam se na forum kako bi pratio projekte i automobile iz okružena, stekao neka nova znanja i prijateljstva. Lijep pozdrav svima !