djgorandj

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About djgorandj

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Goran Avramovic
  • Automobil
    BMW 520 e61

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Procedura za reset prozora proradila ali ovim redom: 1. ubaciti kljuc u bravu otici na servis i otvoriti gresku prozora pomocu idriva 2. otvoriti prozor skroz dole (u mom slucaju zadnji levi) 3.na tim vratima dok su zatvorena stisnite dugme za dole i drzite cim ga stisnete brojite do 17s zatim odma prebacite navise i ne pustajte ga, maksimalni gornji polozaj za zatvaranje - prozor krece navise sam do gornje tacke kad se zatvori sam se spusti i to je to. kad dodje u doju tacku pustite dugme sve radi. Ja sam podmazao malo prozor wdom al treba silikonski sprej bolj
  2. TAko sam i ja nesto razmisljao, ide teze pa trosi vise, ako uopste preko potrosnje motrica radi trap. Nasao sam na netu gde je procedura ovakva: 1. ubaci se kljuc i da kontakt pa ode u meni gde pokazuje gresu i otvori 2. drzi se nanize otvoren skroz prozor, - sad cu probati prvo sa zatvorenim Javljam dal sam i kako resio problem, mislim da ce morati da se skine tapacir i podmaze klizac.
  3. Od skora vlasnik e61. Za sad zadovoljan.
  4. Od skora vlasnik pa imam problemcic oko adnjg prozora, pojavljuje gresku anti-trap. Pomoc oko ponovnog kalibrisanja ne radi jer verovatno neki od senzora ne rade nesto kako treba, dal je neko imao slican problem kako ga resiti?