ibiza230

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ibiza230

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Miodrag Isakovic
  • Automobil
    BMW 520d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. U Kikindi nema nikog ko se bas razume. Bio je tu kod par njih i niko ne zna sta je. Znam za jednog u NS, ustvari valjda je u Kamenici, ili okolina...njega kao hvale, ali meni bi vise odgovaralo da idem za BG, tamo imam i gde da budem itd...Ako neko zna nekog dobrog strucnjaka u BG neka me slobodno uputi. Receno mi je za BMW Bata...ovlasceni 3960dijagnostika i isto toliko i radni sat, tako da to ne dolazi u obzir...
  2. Ja sam licno dovezao auto iz nemacke, i receno mi je da se `ponekad` gasi kad je hladan, reko, ajde, mozda egr, dpf...i na putu je non stop izbacivao nema ulja, dosuo na pumpi i pici za Srb. i sto vise vreme prolazi sve se vise i vise ispoljava to gasenje. a nisam stigao puno da predjem sa njim, nekih 15ak hiljada. Odmah kada je registrovan auto je uradjen servis i za koliko sam presao otprilike je to to, oko 2l nesto mozda malo vise je pojeo. Iz Kikinde sam.
  3. hm...valjda nisam te srece...Nista, prvo onda dijagnostika pa ce mi reci sta dalje...Da li zna neko nekog dobrog majstora, da preporuci, a da nisu ovi ovlasceni servisi?
  4. 235000prave km je presao. Ponekad kad se upali ujutru, kad je hladnije vreme malo dima baci, ali to je bas malo. Da, i trosi ulje, to sam isto primetio a zaboravio da napisem.
  5. Opisano u novootvorenoj temi, posto je ovo za predstavljanje clanova i red je da se pravila ispostuju
  6. Probao...EGR I DPF bili na ciscenju. Sijaju kao suza. Nije to. A univerzalna dijagnostika, delfi i slicno, na njima nije bilo nikakvih gresaka. Nije probano sa originalnom dijagnostikom.
  7. Pozdrav svim forumasima! Skoro sam uvezao BMW f10, 2012. 520d, automatik, i ima jedan problem. Naime, kada je hladan stalno se gasi-npr. krenem da se isprakiram sa parkinga u rikverc, stanem da prebacim za napred i ugasi se. Upalim, krenem, stanem na raskrsnici, semaforu, opet isto. I tako sve dok je hladan skroz dok ne krene da dize temperaturu, kao da nema snage motor. Kada krene da dize temperaturu, onda prestane taj problem sa gasenjem, ali zato tada kada treba da se upali vergla po nekoliko sekundi. I tako uvek sve dok ne dostigne radnu temperaturu-90stepeni. Kada je na
  8. Pozdrav svima. Ja sam `novopeceni` ponosni vlasnik f10, 2012. 520d. Posle 21 godine vozackog iskustva odlucio sam posle veceg dela marki automobila da oprobam i BMW. Za sada je na prvom mestu po svim mojim licnim kriterijumima vezanih za automobile, ali imam jedan problem koji taj utisak kvari. Nadam se da cete mi, Vi iskusni i dugogodisnji vlasnici i ljubitelji BMWa pomoci da ga resim i zavrsim sa istrazivanjem ostalih marki i zadrzim se samo na BMWu.