milos.m

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by milos.m

  1. Ja vozim BMW 3 e90 sa M vesanjem,auto skoro da oseti belu liniju tako da kapiram da je na jedinici jos gore. Ili se navikni ili menjaj ako vec nisi.
  2. Hvala Nemanja,proverenu su obe pumpe koje se nalaze ispod zadnjeg sedista i rade,dizne dobijaju gorivo,jedino filter goriva ali onda ne bi stizalo gorivo do motora.
  3. Pozdrav drugari. Imam problem sa mojim autom BMW 320D je u pitanju,motor 163 ks. Naime po pocetku malo hladnijih jutra,oko 12 stepeni auto je poceo da tesko pali i dugo vergla ali samo pri prvom paljenju da bi svako naredno paljenje bilo najnormalnije. Dijagnostika je pokazivala par gresaka od kojih su najuocljivije bile grejaci na dva cilindra. Zamenjena su sva 4 grejaca i modul grejaca ali problem je ostao isti,cak se i pogorsao nekad pali nekad ne cak i kad je vruc motor. Sto je najzanimljivije kada se obrisu sve greske na dijagnostici auto upali najnormalnije. Da napomenem dok auto vergla
  4. Ne,posle promene loseg interkulera i creva interkulera dpf izbacio gomilu cadji ...radjena dijagnostika posle par dana i ne izbacuje gresku za pritisak turbine ni za dpf filter....i odlicno ubrzava(ranije bio kao vezan) Pre mesec dana dok jos nisam resio problem poceo je lose da radi u leru i da pored svega secne u voznji.....to je ostalo i posle zamene interkulera. Verovatno je neka dizna riknula jer je vozen sa losim interkulerom i zaprljanim dpf-om. Za par dana idem ponovo kod majstora da to resimo.
  5. Drugari,mozda ce nekom znaciti ,resio sam problem.Interkuler je bio zakacen malo pri dnu i on je pravio sve probleme. Zamenio sam ga i auto ide kao nevreme.
  6. Niko nema predlog? Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Ima li koji dobar ovlasceni servis ili servis za BMW u okolini Smedereva? Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Pa sta je resenje?[emoji3526] Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Ima li neko ideju sta da radim?Bio kod tri majstora i sva trojica kazu drugacije,polako gubim zivce....ne znam sta da radim. Molim za pomoc.
  10. Ne znam majstor kaze da temperatura dpf filtera treba da bude oko 250 stepeni da bi se pokrenula regeneracija. Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Svratio kod majstora pokusavao da pokrene regeneraciju dp filtera i nije uspeo nije dostigao 300 stepeni zbog hladnog vremena. Na pracenju vrednosti turbine stvarne od zadatih vrednosti odstupaju od 10-15 posto. Kaze auto ide odlicno sto se njega tice i to je to. Probao jedan 318 kod njega od 143 ks u ispravnom stanju i zaista je dosta sporiji od mog. Vise nisam pametan ni gde da idem ni sta da radim ...brinem se da li sam nenormalan...ne znam[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Imam pitanja u vezi nekoliko servisa po ko ima iskustva neka napise. Dr. Mehanic Miško BMW servis Jagodina;BMW Stefanovic Mladenovic; Neki drugi servis u Okolini Smederevske Palanke?
  13. Imam pitanja u vezi nekoliko servisa po ko ima iskustva neka napise. Dr. Mehanic Miško BMW servis Jagodina;BMW Stefanovic Mladenovic; Neki drugi servis u Okolini Smederevske Palanke?
  14. Ma kako bude,mi smo tu nemocni,a sto se novog auto tice znas da najvise gubi vrednost u prve 3 godine,tako da je moja neka logika uzeti star 3-5 godina voziti ga tri godine i prodati.
  15. Znam,ali opet ne znam sto bi rekao Sokrat "Znam da nista ne znam". Od sledece godine ce se kontrolisati izduvni gasovi...pitanje sta ce biti i kako ce se prolaziti na tehnickom. U najboljem slucaju morace neko da se "podmaze" a u najgorem da se stavlja novi dpf (ukoliko te nekome uopste bude isplativo). Sa druge strane auto sa skinutim dpf ce sigurno izgubiti na vrednosti prilikom prodaje. Tako da je trenutno puno nedoumica oko svega toga.
  16. Ipak cu reparirati ako bude bilo potrebno,bar cu biti miran neko vreme. Opet kazem za sad sam samo bio na dijagnostici,ipak treba da se detaljnije pogleda. Mozda nije problem u samoj turbini vec u perifernim delovima.
  17. A sta mislite o polovnoj? Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Pa da kod njih je sve 300e[emoji4]mislim da ih vadi samo ime Sent from my iPhone using Tapatalk
  19. Koliko je kostalo to zadovoljstvo? Sent from my iPhone using Tapatalk