bmw_x3_30d

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bmw_x3_30d

  1. Hvala momci na pomoci! Majstor prominija senzor radilice...evo vec pet dana vozi a da se nije ugasija... Hvala jos jedanput!
  2. Buden ovaj vikend ga odvea da provjeri...
  3. Gasi se samo dok je u Drive-u...znaci za vrime voznje,i to tek kad se napravi neka malo bolja ruta u smislu daljine...nikad na kratkoj udaljenosti,ali ne bitno kako se vozi...bija to autoput i 160km/h (prosli tjedan) ili gradska voznja 40-50km\h...
  4. Pozz svima, ako netko zna zamolit cu za pomoc. X3 E83 3.0d se u zadnjih dva tri miseca gasi tokom voznje,nikad kad je hladan. Uredno pali,normalno se vozi i odjedanput samo se ugasi...instrument tabla upali vecinu lampica,cesto puta drugacije. Nekad ulje i kocnicu,nekad sustav 4x4 i getribu,nekad akumulator...🤷‍♂️ Nakon 5 minuta i razgovora s njim,vergla par sekundi,upali i vozi dalje,lampice pogasene,ko da nista nije bilo... To se dogodi sigurno na tjednoj bazi jedanput... Prosli smo do sada 3 majstora i dijagnostiku,kazu momci auto ne pokazuje gresku koja bi bila uvjet za gasenje..
  5. Pozdrav drustvu, imam par pitanja ( problema ) sa mojim x3 3.0d iz 2009 godine. Citajuci forum nadan se da bi mi mogli uskočit u pomoc. Trebam li otvarati novi topic ili mogu i tu postaviti par pitanja? Hvala!