Milos e91

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Milos e91

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milos Vicentijevic
  • Automobil
    BMW e91 318d
  1. Update posle duzeg vremena. Svasta se izdesavalo u medjuvremenu, imao sam i malo ozbiljniji udes (nije moja krivica) pa je mesec-dva auto proveo kod majstora. Stavljene Eibach pro sportske opruge, felne 18 incha bmw style 175 , prednji dodaci na standardan branik, odradjena mapa, egr ugasen, stavljena Berlin multimedia i vufer sakriven u podu gepeka.
  2. Hvala ti puno na odgovoru, resio si me muke 😀
  3. Pozdrav svima, Probao sam da nadjem da li ima slicna tema i na stranim forumima, ali nikako nisam uspeo da dodjem do valjane informacije. Motor je M47N2 - 318d Kada je auto ugasen (nije paljen pre toga i slicno) odprilike se sa zadnje strane motora sa vremena na vreme cuje zujanje, i primetio sam da se "aktuator" na turbini zatvori i otvori. Desava na svakih mozda 10ak minuta. Ovo sam slucajno primetio dok sam cistio EGR, a nije pre toga paljen, pa me zanima da li je to normalno i na sta treba da obratim paznju?
  4. Veliki pozdrav svima, Od pre par dana sam ponosni vlasnik modela E91 318d od 122ks. Od malih nogu moji stricevi su vozili kockice kasnije i svemirce, jos uvek se secam mirisa paljenih guma i drifta po snegu. Od tada sam znao da jednog dana mora doci neki model i u moje vlasnistvo. Ljubitelj sam German style, par automobila su mi bila zakucana za pod sa velikim offset felnama , to sam malo povukao od caleta jer smo imali mk2 Gti koga sam stalno gledao kroz prozor. Elem, do sada koji god da sam vozio auto, ili se vozio, ne mogu da uporedim sa BMW-om. Osecaj za volanom, rucica menjac