Savo O

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Savo O

  1. Evo opisa, mada je vec dvije godine proslo ali moze nekome pomoci: Ako skines Kompresor, imas kao zegerov prsten oko unturasnjeg dijela, to treba da se skine, centralni saraf se ne skida, sad nisam siguran da li centralni dio (okvir/plasnika na sredini) skida odvidavanjem ili se samo makne nakon zegerovog prstena jer mi je to bilo slomjeno, kada to zavrsis imas dva zegerova prstena unutra jedan manji (iznutra u rupi koju ces vidjeti) i drugi van te rupe, cudnog je oblika, moze safcigerom da se izvadi. posle samo maknes lezaj i stavis novi, mozda bude malo teze ako je zapekao. To je to,
  2. I ja se bojim toga, vjerovatno je i mn, kad provjerim i popravim napisacu odje sta je bilo
  3. Jesam, i to sam probao Ali isto se desava. Razmisljao sam da probam da promjenim AFT da probam da li ce se sta promjenit. Hvala svakako!
  4. Sad sam provjeravao na kanalu, cuje se kao iz zglobova letve volana, pa sam ih podmazao ali se nista nije promjenilo. Moram da napomenem da sam malo "okretao auto" kada je pao snijeg, mozda sam tu nesto zeznuo.
  5. Pozdrav svima, Imam problem sa BMW-om e90, volan skripi prilikom okretanja i na kraju malo lupa. Vidio sam par slicnih problema na ovom forumu ali nisu zavrsene teme i mislim da nije isti problem. Problem nastaje nakon 15tak minuta voznje i cuje se blago skripanje prilikom okretanja volana, postavicu snimak. I kad se dodje pri kraju cuje se lupkanje, i sa jedne i sa druge strane. Nema ni malo lufta, malcice treska volan kad ga popustim pri brzini oko 130km/h. Zanimaju me moguci kvarovi i najbolja resenja. Hvala puno!!
  6. Pozdrav svima. Vozim bmw e90, prijavio sam se na forum da pratim strvari vezane za bmw, probleme, savjete i ostalo jer sve to moze meni da se desi i da mi koristi.