miloss

Members
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by miloss

  1. Pošto imam Z4, ove po oglasima nemoj ni da gledaš. Drogiraju se sa cenama 😂 NB je super, probao sam kad je imao moj ujak. Međutim malo mi je teže da se namestim pa sam uzeo Z4. Jel tvoja 1.8 ili 1.6?

  2. 19 hours ago, N1kola said:

    Pa to kako ko gleda opet kazem, ja sam od druga pre 5 godine uzeo 330d e46 sa 420000 evo jos ga vozim svaki dan redovan servis i to je to 620000 je sad na satu sve ok i ne smeta mi ta km uopste. A recimo ovaj f10 ovako sredjen mogao sam ladno na 200000 da vratim kad sam stavljao ovu novu tablu sto mi je cak i decko koji je radio rekao u zezanju al ono sam sebe samo lazem kad bih to uradio na prvo mesto pa i druge. Ali da si u pravu u pravu si vole nasi ljudi da bude mala km kad kupuju makar to bio auto raspad sistema samo nek pise 180000 na satu i sve u fulu :))

    Svaka čast za E46. To je prava mašina 😄

    Ja za moj nisam znao da li je prava km, ali se dokazalo da jeste jer je počelo sve da otkazuje kada treba :)

  3. Slažem se sa tim. Međutim, dešavalo mi se da vidim auto sa recimo 300.000km za tipa 18k. Da kažemo da je održavan i sve. Ti pređeš da njim još 100.000km za 3-4 godine, koliko onda vredi, 13k? 😂 Mislim ko to ume posle da proda svaka čast, do duše većina verovatno vrati nazad i tako u krug.

  4. Istina, ali zavisi i koji motori. Ne znam da li je iko ikad na M54 promenio lanac osim ako nije sve komplet zbog nečeg drugog rastavljao pa bio u fazonu "kad sam već tu". Baš sam guglao po stranim forumima, citiram "500k miles and still going strong" sa originalnim lancem. 😂

  5. 2 hours ago, smg said:

    Ajd da probam i ovde, ocajan postajem :)

    Da li neko zna negde gde mogu da se pazare kadice za e36 kupe/kabrio/kratez ... ne pitam u kakvom su stanju, samo da mehanicki rade (da mogu da se preklope) i da su kadice.

    Ostalo bi jurio dalje da mi neko presvuce.

    Pazario sam kabrio za svoju dusu ... ali dupe nikako da se odvikne od kadica. Plus su mi estetski mnogo bolje :) 

    Jel si razmišljao možda (ako ne nađeš) o aftermarket kadicama? Kapiram da bi hteo originalne, bolje je ali šta da se radi. Imaš onaj crni Z4 sa Recaro sedištima iz Korse opc na forumu pa vidi da li ti se sviđa tako nešto.

  6. 2 hours ago, hermes said:

    Sreten je bio na forumu, nego nije prepoznat njegov genij ovde

     

     

    Videh ovaj thread. Čovek je car a kad pogledaš da je pre par godina krenuo sa svim ovim iz hobija, a gde je sada. Jedan Jason Cammisa mu se pojavio na kanalu. Uzor i inspiracija za sve uzraste.

  7. 1 minute ago, vasa said:

    Pratim ih sve,ne mogu da skontam da li je nas ili je iz hr mozda

    Bas tako,majstori su prezauzeti jer svi hoce da budu direktori.

    Skoro sve ima na youtube samo se treba dobro pripremiti i imati alat i vreme.

    Naš, iz Beograda 😄

    Aj to nego su neorganizovani/bezobrazni i ne poštuju tuđe vreme. Vole da vozaju ljude tako. Reci brate prvi termin mi je za 6 meseci ali da bude stvarno tako i to je to. Jbg, ne možeš sa ljudima

  8. Svaka čast što radiš dosta stvari sam. I meni je cilj da u naredne 2-3 godine dosta stvari naučim da radim a ne da čekam mentole po 3 meseca sa sve unapred plaćenim delom... 

    Inače pošto vidim da te zanima, verovatno znaš ali ako ne, pravac youtube-> m539 restorations da gledaš brata Sretena 😄

  9. 11 minutes ago, milos4bg said:
    19 hours ago, miloss said:
    Ja ih lično ne volim jer nekako progutaju dizajn felne/felnu. Iz istog razloga na mom nisam stavio crne grilove jer onda izgleda kao da imam dve rupe napred. Ima i gde stoje crni grilovi (na crnim kolima) ali uz moj mi nije išlo.

    Ok jasno u vezi dizajna ali nisam to mislio nego zasto su crne felne "red flag" kod kupovine polovnjaka?

    Meni nisu red flag osim ako ceo auto nije ciganija, a to je već subjektivna stvar 😄