Axo_Keki

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Axo_Keki

  1. Pozz svimaJedan kratki izvjestaj.Naime nakon zadnje posjete kod mehanicara i nakon slajfanja limica na disk plocica nestala je problematika br. 1 tj. "klik" kod prvog kocenja nakon promjene smjera.Sto se tice problematike 2 tj skripanja kod parkiranja..... taj problem se i dalje pojavljuje samo sto je manjeg intenziteta.Inace naprijed su namontirane ATE diskovi i disk plocice
  2. Pozzz svimaPrije same ugradnje kocnica majstor je, pri mom dolasku, primjetio i ustanovio da zvuk skripanja dolazi iz prednje lijeve gume.Porucene zadnje diskove je vratio a na prednjom lijevom tocku primjetio je gdje limic sa disk plocice struze po kocionim klijestima tako da je taj lim oslajfao. To je uradio na obje strana mada na desnoj strani nije bilo nikakvih tragova zapinjanja.Sad cemo u narednim danima vidjeti kako ce se auto ponasati.
  3. Problematiku br. 2 sam uspio snimiti, nadam se da je ok ako ovdje postavim youtub link: https://youtube.com/shorts/xMoNb0F91ag?feature=share Sta vi mislite?
  4. Sasa0906 Prvi majstor mi je dao ponudu za zadnje diskove i disk plocice od oem BMW i od ATE. Oem ponuda je 30%skuplja ali nije mi mogao zagarantirati da ce mi to rijesiti prva dva problema. Indorile Bio sam i kod treceg majstora. Ta ekipa nije pronasla nista sta bi se trebalo zamijeniti vec su kazali da je ta problematika br. 1 normalna i da nista ne bi mijenjali. Problematiku broj 3 bi rijesio tako sto bi uzeo nove gume. BMW-E36 1. majstor mi je savjetovao da sacekam jos malo sa izmjenom guma jer svakako ce jos malo period kada ce se montirati zimske gume.
  5. Pozdrav svimaU zadnjih 5 godina sam vlasnik BMW-a.Do 6 mj, 2021. u vlasnistvu sam imao e90 320d xdrive facelift model iz 2011.Kada je sam napravio 320 000 bilo je vrijeme za zamjenu i tad sam nabavio u naslovu pomenuti model f34 automatik iz 2016., sa 105 000 na satu.Auto sam preuzeo sa uradjenim servisom. Između ostalog uradjena je zamjena prednjih diskova i disk pločica medjutim nazad su ostali stari diskovi(koji prema Service Historie nisu nikad mijenjani) ali su stavljene nove disk pločice.Nakon 2 mjeseca uzivanja i privikavanja na autu sam primjetio 3 stvari koje su mi pocele smetati i ok
  6. Pozdrav svima Od juna 2021., vozim f34 lci tačnije 340i xdrive GT. God proizvodnje 2016. Broj km 111 000 Prije ovog modela vozio sam e90 lci iz 2011., zbog potrebe za većim prostorom prešao sam na f34.