BoboBMW

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BoboBMW

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Djuric Bobo
  • Automobil
    Bmw e60
  1. Nije do prepunjavanja,a cem pi je polomljen to sam primjetio dal moze biti do njega,i da li ovaj model ima otvoeeni sistem ili ga treba ozdraciti ?
  2. Pozz ekipa imam problem,dal ste imali slicna iskustva,u pitanju je BMW E60 520i benzin-plin. Auto kao da ima neki ogroman pritisak u sebi,pukla mi je prvo posuda od vode,pa gumistucna iz hladnjaka,pa flansna crijeva,pa sada drugo drijevo iz hladnjaka pusta vodu,inace auto malo slabije i ide tacno kao da je zagusen. Ako je neko imao slicna iskustva dobro bi dosao savjet. Pozz ekipa imam problem,dal ste imali slicna iskustva,u pitanju je BMW E60 520i benzin-plin. Auto kao da ima neki ogroman pritisak u sebi,pukla mi je prvo posuda od vode,pa gumistucna iz hladnjaka,pa flans
  3. Pozz ekipa imam problem,dal ste imali slicna iskustva,u pitanju je BMW E60 520i benzin-plin. Auto kao da ima neki ogroman pritisak u sebi,pukla mi je prvo posuda od vode,pa gumistucna iz hladnjaka,pa flansna crijeva,pa sada drugo drijevo iz hladnjaka pusta vodu,inace auto malo slabije i ide tacno kao da je zagusen. Ako je neko imao slicna iskustva dobro bi dosao savjet.
  4. Imas na minus klemi dzek i probaj ga iskopcat,to je inace IBS koji ode i izvlaci struju,a koji sluzi u slucaju ako ti ode alternarot i ne puni struju da iskljucuje pratece elemente bez kojih mozes da ne trose struju,tipa,klimu,tempomat,svijetlo na bordu i sl.
  5. To su inace mane na BMW i te flansne plasticne,pojede ih permant,ostavio je svabo plastiku da moze puknut i napravit sranje.
  6. Skini sa drugog fara i skontat ces sta je u pitanju,moze biti sijalica,balast ili elektronika xenona.
  7. .................