Ser John

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ser John

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 02/02/1997

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nik Petrov
  • Automobil
    BMW 525d xDrive F10
  1. I jos jedno pitanje distanceri na felnama da li otezavaju rad i sta ti znam sve ili se dobije isti rezultat kao bez njih? I kada idu distanceri, da li kad se razlikuje ET?
  2. Posto ostale zemlje makar UK sam video da ima svoj bmw sajt gde se prijavis i registrujes svoja kola preko VIN-a i dobijes pristup da skines najnovije mape, zanima me za nas smrtnike iz Srbije kako mi to mozemo LEGALNO i oficijalno da uradimo?
  3. Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovim proizvodjacem i da li se isplate. Generalno pitanje za bilo koje felne da li ima negde ili da se zna kao taj i taj proizvodjac vise nego kvalitetan i isplati se kao i za one losije koje treba izbegavati. Nisam uspeo nigde da nadjem neku kao listu dobre/lose felne.
  4. Hvala na predlozima ali u external devices nemam ponudjen bluetooth, ne znam da li je fabricki onemogucen i zasto bas moj da nema kakvi su kriterijumi uopste.. Mozda moze preko kodiranja da se ukljuci.
  5. Ne znam kako se gleda koja je multimedija ali kad se izabere za muziku stoji samo USB da se izabere pa mi je veoma cudno sto nema tu da stoji i Bluetooth kao opcija za pustanje. A za ostale odgovore hvala.
  6. BMW f10 (525 2013) Imam veliku navigaciju i ne mogu da verujem da nema mogucnost za pustanje muzike preko bluetooth-a, a vidjao sam da ista godista drugi proizvodjaci imaju mogucnost, da li moze to kodiranjem da se ubaci ili sta vec? Drugo imam kao od dodatne opreme za prepoznavanje znakova na putu, ali mislim da to ne radi uopste, pretpostavljam da je to zbog Srbije? Trece imam nesto za pesake prepoznavanje e sad ne znam da li to radi ili ne radi i kako bi uopste trebalo da radi.
  7. Pozdrav svima, Imam pitanje posto hocu da kupim felne a pogon je 4x4 a uglavnom sto vidjam felne prednje su manje od zadnjih pa da li to ima nekakve veze za xDrive posto su mi rekli uglavnom da sve 4 gume moraju da budu iste za xDrive ako zelim da odrzavam auto u sto boljem stanju. Prednje 8Jx19 et37 Zadnje 9Jx19 et39 Isto jedno brzo pitanje replika/kopije felne je l' ima neke koje su mozda kvalitetne stvarno ili bolje uzeti i polovne original. Hvala
  8. Postovani, zanima me da li zna neko mozda dobro i lose strane ovog modela neka iskustva, preporuke mane? Da li mu je isto boljka lanac kao i seriji 5?
  9. I je l' ima neka preporuka za lanac kako bi ga odrzavala u zivotu sto duze, neko ulje specificno? I na koliko se obicno menja da se ne razmislja o havariji.
  10. Hvala Puno na odgovoru, da bio mi je u planu najvise 4x4 pogon sto sam zaboravio da napomenem, zanima me isto 525 4x4 sa 218 KS 2.0 kakav je i mozda kakva je razlika u odnosu na 3.0 245KS da li moze da mu parira u snazi ili je skroz druga prica. Hvala jos jednom
  11. Pozdrav, zanima me da kupim BMW Serije 5 2010+ pa na dalje pa bih zeleo da se informisem sto vise, kao da li imaju neki motori da su mozda pobacili pa bih trebao da izbegnem za gledanje, sta prilikom gledanja bih trebao najvise da gledam i obratim paznju i ako uzmem i postanem vlasnik jednog koji bi bio moji prvi licni auto (imam preko 6 godina iskustvna ne brinite samo nisam imao licno svoj nikad i samostalno kupljen) kako najbolje da ga odrzavam. Hvala puno unapred.