Zemunac

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zemunac

  1. Lik radi i pravu kozu ali verujte mi nema potrebe za tim. Ovo extra izgleda i ja sam ga vozio jedno godinu ipo dana i nista nije falilo materijalu.
  2. Da ali neka extra eko koza u opste se ne primecuje razlika izmedju ove eko koze i prave koze. uopste nije kruta kao sto svi stavljaju. zato sam vam i rekao da covek sve extra radi. Ja sam bio odusevljen. Ovih dana bi trebalo da teram i peticu na sredjivanje kod istog lika.
  3. Da ne bi ste placali visko ventilatore ima jedan lik koji to puni i savrseno rade. Meni je sredio par ventilatora i ni sa jednim nisam imao problema. Covek se zove Goran, radnja mu se nalazi na putu ka Kaludjerici sa desne strane, ne znam koji je broj. a tel je 064/9133335
  4. Da ipak postavimo ovako da svi lepo vide!!!!! Ja lika znam kao Gulivera tel. 063509314 radio je meni cabria a vi procenite kako izgleda e da platio sam mu sve 250e sa materijalom, presvlacio je sedista, volan i rucicu menjaca http://img683.imageshack.us/i/dscf9136x.jpg/ http://img532.imageshack.us/i/dscf9134.jpg/ http://img405.imageshack.us/i/dscf9128s.jpg/ http://img716.imageshack.us/i/photo080g.jpg/ http://img179.imageshack.us/i/dscf9124.jpg/ pozdrav!!!!
  5. Zemunac

    BMW 860i

    Ma ja bi bio odusevljen ovom zabom a vi mozete da pricate sta hocete. To me podseca na onu pricu sa lisicom i grozdjem.......................!!
  6. m20 2000ccm 12 ventila ali neko mu je nesto radio nenormalno dobro ide. mozete da pitate soneta666 ma ostaje mi da mu uradim branike i da ga malo spustim i mozda posle zime hocu i krov da mu zamenim
  7. DA VAM POKAZEM STA JE STIGLO I DO MENE!!!!!!!! MISLIM DA CE VAM SE SVIDETI!!!!!
  8. Ljudi ne napadajte mi Zemunca. Jeste li vi normalni znate li sta su ZEMUNCI !!! XE XE XE XE :) Dobrodosao i daj adresu tog servisa, gde da svratimo!?
  9. Zemunac

    Rodjendani :)

    Marko-Bmwloud srecan ti rodjendan,sve najlepse.Pozdrav :acute:
  10. Zavrsio sam zavrsio ETS "Nikola Tesla" u Beogradu, jos uvek sam student druge godine masinstva (ali od toga nema nista). Salim se radio sam kao direktor i komercijalista u dosta firmi koje se bave veleprodajom i maloprodajom racunara. Tako da ako vam ista treba od racunarskih delova, ili bilo sta u vezi racunara, javite se slobodno. A trenutno sam otvorio svoju fabriku sportske opreme, proizvodim sve osim patika, tako da ako vam ista treba i iz te branse mozete mi se javiti. Imam i veleprodajne i maloprodajne objekte sirom Srbije tako da se mozemo dogovoriti u vezi svega.
  11. Marko zbog ovih nalepnica cu te udaviti. "southsideboyz" jedva sam je skinuo posto su se dva slova sama odlepila i bilo je jako ruzno. Jedva sam skunio ostatak.
  12. Zemunac

    Formula

    UMALO NE POGINUSMO TAMO!!! JEZIVO NEMA STA !!! SAMO JE STETA STO NIJE BILO OVIH NOVIJIH I STO NISU IMALI GDE DA RAZVUKU DO KRAJA TO CUDO.
  13. SAMO SE VI ZEZAJTE NEKI SAMO STO NISU POGINULI NA TRCI. JA MISLIM DA NEKOLICINA ZNA O CEMU PRICAM. ALI JE VREDELO!!!
  14. Sa tim se ne slazem i to uopste. Najmanji je problem sasiti ali je veliki problem to staviti tako sasiveno na sediste! Ja sam to radio i kazem vam iz iskustva. Tesko je to tako lepo razvuci da se ne nabora. Imas u uradi sam ono sto sam ja radio na mojoj petici ali po meni je jako ruzno ispalo. Materijal koji sam kupio je bio tesko sranje. Ali sam ruke iskidao dok sam sve navukao na kostur sedista! :)
  15. Iskreno slazem se sa tobom. A i ono prica o ukusima ne vredi raspravljati - to stoji. Ja licno najvise volim sve da bude u crnoj boji, ali ne mogu da gresim dusu ovo extra izgleda. Svaka cast onome ko je ovo napravio!
  16. A kad se usere onda ga treba tuci sto se usrao. Mamicu mu mutavu!!! :good:
  17. Zemunac

    BMW 507

    Ja mogu samo da se pohvalim sa ovim "RUZNIM" slicicama kad ne mogu da ga imam bar slike da podelim sa vama i svoju tugu! nemam vise srca da postavljam slikice
  18. Cuti, volan i nije tako bitna stvar za malo da ostanem bez celog auta. Jedva sam Draganceta izbacio iz njega. XE XE XE XE XE XE :D
  19. JESTE DIXI SVAKA CAST! ma nasao sam brdo tih starih bmw-ova na net-u i ne znam da li da ih postavim
  20. Jedan zanimljiv autic! Mislim da ce mnogi znati o cemu se radi ja sam ga iskopao na netu pre neki dan!
  21. Ma jebi ga ko ima vremena da sve to popravi. Kazem ti kupio sam cd/mp3 ali nikako da stignem da ga ugradim. Sta da radim valjda cu ovih dana sve srediti