Vukasin

Members
  • Content Count

    123
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vukasin

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 12/14/1980

Profile Information

  • Ime i prezime
    Vukasin Slepcevic
  • Lokacija
    BGD, Miljakovac
  • Automobil
    e46 330 ci
  • Interests
    Girls
  1. Vukasin

    Oglasi

    Ovaj auto je: 1. ocajno ofarban u celosti 2. talasast sa svih strana 3. koza kojom su neprofesioanlno presvucena sedista - ocajna 4. motorni prostor i vise nego neuredan 5. gepek - neuredan, raskupusan, plastike neke na sve strane 6. krov se ne spusta na struju, vec je otkacena sajla, pa se krov spusta i dize rucno 7. poklopac prostora gde se pakuje krov se ne sme zatvroti jer je otkacena sajla 8. nedostaje veliki broj plasticnih sitnih delova 9. trapovi su 4x100 sa adapterima na 5x120 Dakle, kocka kabrio koja kosta 4.000 € mora da bude u salonskom stanju. Ovaj auto vredi 2.000 € i
  2. Koja bi cena bila ako bi ga prodavao?
  3. Video sam ovaj auto pre neki dan u TC Usce na -2 novou kod Ideje. Sreo sam vlasnika dok ga je obilazio, kaze da ga tu drzi zimi. Auto je na prodaju, a cena mu je 4.500 eur sa hard top-om. Auto je i uzivo prelep.
  4. Pa napisi vec jednom sta to ne valja i sta to nije original. Prednja i zadnja sedista nisu iz e30 vec iz e36, stanje A1. Motor nije original e30 m3 vec v8 4.4, stanje A1. Sta dalje ne valja? Kako god bilo, svaka cast svim ucesnicima, svaki auto je prica za sebe. Cestitke Aci na pobedi!
  5. Nesto si ti silno pogresio, garantujem. Auto je uradjen pedantno u svakom pogledu. Mozda si zamenio kocku koja je sklapana kod Klinika i kocku koju je Aca sklapao. Ovde se radi o Acinoj kocki. Moguce je da si ti primetio nesto sto mi nismo...
  6. Na navedenom sajtu je u toku glasanje za najbolji auto koji su predstavili u prethodnoj godini. Izmedju ostalih, u konkurenciji se nalaze 2 BMW vozila: - BMW E30 M3 - BMW E30 335 WARSTEINER U nastavku je link ka sajtu gde mozete dati svoj glas: http://www.bud3.net/2014/01/izbor-za-automobil-godine-2013/ Trenutno stanje je takvo da Chevrolet Camaro vodi ispred BMW M3 za 20-ak glasova. Glasanje traje do nedelje 19.01. do ponoci.
  7. Ne placa se nikakva kazna, provereno. Osim sto se saobracajna busi i vracaju tablice u policiju, u sistemu se belezi da je vozilo odjavljeno.
  8. Visina auta potpuno narusava izgled auta. Sve ostalo za peticu.
  9. Ako skines srednji lonac, izgubices na dubini zvuka. Ako hoces dobar zvuk, moras otvoriti ceo izduv tj moras imati otvorene lonce, u sredini I na kraju. Takodje moras staviti X pajp I sve to kada se lepo naslaze bice sreca sreca radost. Mislim da ce te to sve kostati do 200 €. Ne bih da ispadne da reklamiram nekoga, ali najbolje ti je da odes kod Pirketa na Zrenjaninskom putu, znace on sta treba da uradi.
  10. Ako se organizuje skup na jugu ili severu zemlje, mala je verovatnoca da ce ljudi sa drugog kraja zemlje doci. Ako se skup organizuje u centru, taman svima lepo.
  11. Vukasin

    Oglasi

    Auto sam video uzivo pre 2 godine u jednom dvoristu na B Brdu, izgledao je odlicno, spolja i unutra. Dosta truda i para je ulozeno. Tada nije bio na prodaju. Kako auto ide, ne znam, treba probati, uporediti sa standardnim 3.5 i sa recimo 4.4 , da se vidi gde je.
  12. Verovatno se zeznuo u kucanju dasa koji je kucao tekst. Ali svakako postoji jos malkice duzi diff :)
  13. Sajt bud3.net je organizovao glasanje za naj auto koji su predstavili u 2012 godini. Koliko vidim pri dnu, bud3.net je prijatelj ovog foruma.
  14. Mislim da ove godine nece vise biti termina za Track day.
  15. Ne bih da pricam u ime prodavca, bolje ga pozovi i vidi sa njim. Ne bih da mu ja prodajem auto koji nisam uspeo da kupim :lol: Ali svakako ako je mup dozvolio da se auto registruje sa papirima sa carine, onda je to sve ok.