gane

Members
  • Content Count

    247
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gane

  1. Jos neka slika cisto onako dok ne stavimo zimske felne i gume! image url uploading images
  2. Bata Klinik znas sta je najgore.... ima i filmic! Morace da mi sredis haubu posle ovog filmica!hehe
  3. Za Klinika sam ja to uvek pricao i dalje cu da pricam,svaka mu cast na radu i strucnosti! Jos neka slika cisto za dusu i telo! [/url]
  4. Evo jos neka novija slika!Cekamo sredjene work felne! [/url] Eto malo
  5. Hvala drugari na komplimentima,trudicu se jos vise da ga sredim i ulepsam!Radicu ztapaciranje zadnju klupe i tapaciranje gepeka u kozu sa romboidima,felne se rade workovi!Malo lozane forum image hosting how to take a screen shot
  6. Juce nisam stigao evo danas nastavak price!Prvo da kazem da nije u Leskovcu pehara za felne i td nego samo po klasama i najlepsi auto na skupu sto sam dobio! image hosting over 5mb Evo Klinik i Misko najzasluzniji ljudi za restauraciju i odrzavanje kola! Evo i slika probali smo felne work rezax na kolima pre sredjivanja! how do i print screen image upload no size limit =http://postimage.org/][/url] picture hosting
  7. Hajde malo da osvezimo temu!Neka slika sa skupa u Sapcu img Osvojeni pehari za najbolju felnu i za najbolji enterijer,za najbolji auto nisu hteli da mi daju da ne nosim ja sve pehare! image hosting over 10mb Najvece zasluge za taj auto ima Klinik i Misko! picture host Sad u nedelju 13.09.smo bili u Leskovcu,osvojeni pehari za najbolji auto u klasi e38 i kao najlepsi auto na celom Bmw fan skupu! Naravno i za ovaj pehar najzasluzniji isti ljudi!
  8. Necu da prodajem felne sto su sad na autu,jedne ce biti prolecne a druge letnje felne,naravno imam i zimske felne!
  9. Radicemo novi filmic kada bude zavrsen enterijer tj zadnja klupa, gepek i sa drugim felnama,bice jako interesantno!hehe Kad se vrati Nikola sa odmora do kraja septembra trebalo bi da budu gotove felne!
  10. Samo ovo da dodam! Slika govori vise od reci!
  11. Jos neka slika click image upload images upload upload imagem image postt image free hosting
  12. Ja sad stigao sa posla pa da stavim slike ali je vec stavljen link sa slikama!Eto sad ih ima dosta za gledanje!Ja cekam jos da sastave filmice i to je to za pocetak!
  13. Ukusi su razliciti,falc i srce cu promeniti tj stavicu druge felne kada se zavrse da vidim kako ce izgledati na mom autu ti workovi!Danas dobijam slike od utorka a nocas radimo nove nocne slike,malo za promenu!
  14. Jedna po jedna! tp://postimage.org/][/url] temporary image hosting
  15. Evo dve slike dok cekam ostale sa sinocnjeg fotkanja! image upload without registration image hosting no register Slede i ostale slike i filmici!
  16. Nikola se vraca sa odmora sredinom avgusta pa posle toga ce da ih radi!
  17. Nocas i sutra popodne idemo malo da islikamo auto onako profi,bice bolesnih slika sigurno!Stavicu ovde neke koje po meni budu najlepse!
  18. Evo malo slika posle pranja kola! image share upload pictures online image hosting 15mb l=http://postimage.org/][/url] upload imagem
  19. Naravno,trebalo bi da dodjem ako se nesto ne iskomplikuje sa poslom!Da li je neko sa foruma iz Herceg Novog ili Igala da mi se javi u inbox!
  20. Evo neka slika sa probnog fotkanja ispred zgrade! image upload no ads image upload no limit how to use print screen image upload upload a gif picture share Naravno bice jos slika tek smo poceli!
  21. Uzeo sam auto sad da ga islikam malo.Prvi utisci,auto bas osetno poteze,bas mnogo bolje ide,tvrdji je na amortima od fabrickih naravno, sedista nisu mnogo tvrda taman kako treba,osecaj kada ispunpava i kada napunpava jastuke je neverovatan,cuje se zvuk kao na kamionima!Klinik je odradio neverovatan posao i on sam kaze da se nije nadao da ce ovako dobro to ispasti!Slede fotke samo da ga lepo islikam.Jos samo da dodam da je taj suvi patos samo za slikanje tu nema voznje!
  22. Jedna sa prednje strane dok ga ne islikamo lepo! url=http://postimage.org/][/url] uploadimage
  23. Najverovatnije hrom a za gepek naravno kozura da se ne razlikuje od ostale celine!hehehe
  24. Ima jos tu igranke kad ubacimo nova sedista,zavrsimo zadnju klupu,odradimo gepek i nadam se da je to to!Za sada imamomprolecne i letnje felne posto sam stavio diskove i kandje od 750 uzeo sam i 17 stice zimski set sa gumama samo sa workovima je ostala dilema kako srce uraditi? Ovako standardno 20mb image hosting Ili da mu ga damo po ludilu?! post img smislicemo nesto!
  25. Evo neka slika image hosting 5mb photo hosting Kad ih sredimo da budu kao nove idu na kola!