bobale

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bobale

  1. Na žalošt ljudi često nemaju procenu gde može a gde ne može da se divlja, kao što vozač Hyundai Coupea nije imao procenu pa je uleteo u jednu kocku. Mislim jebote kolona krene samo par metra pa stane, nije mi jasno gde se onolko zaleteo. Zna li neko koliko je kocka oštećena? Nju nisam video posle, a Hyundai je prilično oštećen. Naravno, sve pohvale za organizatore, svaka čast :thumbsup:
  2. Pa nije valjda tolko loše? Kad si otišo nije tolko loše zvučao kad si ubacio u 2. :)
  3. bobale

    bmw vs opel gsi

    Evo još jednog primera kako se rešava BMW vs Opel: staviš originalne Astrine felne na kockicu, a u sredini Opelov znak prelepiš BMW značkama sa pijace :rolleyes:
  4. bobale

    bmw vs opel gsi

    Zaboravih da naglasim, sedišta u kockici su iz Kadetta D GT/E ;)
  5. bobale

    bmw vs opel gsi

    Dok se mi ovde raspravljamo BMW vs Opel, neko ovde uspešno miri dve strane tako što stavlja Opelova sedišta u E30 ;)
  6. bobale

    bmw vs opel gsi

    Pa dobro, Astra GSI ima 150ks, a koliko imaš ti? :dance3:
  7. bobale

    bmw vs opel gsi

    Najzad glas zdravog razuma :dance3:
  8. bobale

    bmw vs opel gsi

    Imao sam priliku da probam 1.9d, i u odnosu na snagu motora imao je nenormalno jake kočnice :).
  9. bobale

    bmw vs opel gsi

    Rezultatati sa testa: Fiat Punto I i BMW E36 Fiat Punto II i BMW E46 P.S. Punto II ima jedan poen više nego E46 :)
  10. bobale

    bmw vs opel gsi

    Pa dobro, Punto II i nije toliko loš, ima 4 zvezdica na crash testu, isto koliko i E46 :). Čisto da spomenem, Punto I ima bolji rezultat na EuroNCAP testu od E36. Ko ne veruje, neka sam pogleda :).
  11. bobale

    bmw vs opel gsi

    Mi se nismo razumeli. Mislio sam da krenete iz prve na 30-40km/h ili iz druge na nekoj većoj brzini, ali da ti budeš u obrtajima. Kako možeš da porediš tvojih 4.700 i Puntovih 4.000 obrtaja, koliko već? Pa nisu isti motori, pogonsko gorivo, isti prenosni odnosi, da ne nabrajam dalje. Kad sam reko da počnete na znak iz viših obrtaja mislio sam da uskladite brzinu kretanja tako da si na startu u višim obrtajima. Pa pošto ste namerno probali tako, da vidite razliku, šta se onda čudiš što te oflekao dizelaš kom je sav obrtni momenat dostupan skoro odmah iznad ler gasa? :D
  12. bobale

    bmw vs opel gsi

    Hvala, trudim se :rolleyes:. Zaboravio si da je Puntu max obrtni momenat dostupan već na 1.700-1.800 obrtaja, dok je tebi tek na 4.200. Nisi smeo da dozvoliš da krenete trku iz tako niskih obrtaja. Da ste krenuli iz 4.000 rpm da vidiš dal' bi ti pobego Punto :D. To svakako, kom bi bilo sve jedno :).
  13. bobale

    bmw vs opel gsi

    Lepo je to što ih dereš sa autom iz '85, ali šta da ti (ne daj Bože) na krivini neka budala pređe u tvoju traku, ko će od vas dvoje da bude u boljoj poziciji, ti u 25 godina starom autu ili on u u Passatu B6 sa 5 zvezdica na EuroNCAP? Nije sve u brzini :rolleyes:.
  14. Pitao sam Igora, ali da pitam i vas ovde: ima li jedno mesto da me neko od vas poveze za Leskovac, da i ja malo uživam u zimskim čarolijama, pošto u Nišu nemam auto? :)
  15. Hitris? :). Hehe, ja sam se odusevio kad sam video da Zoran Savic vozi Tigar Primu, koje imam i ja na autu, mada to verovatno zato sto su jeftine, ne zato sto su dobre :preved:.
  16. Koja zver od motora kad moze sve u trecoj :).
  17. Ne znam ciji je, ali bi ga rado posedovao (auto, ne vlasnika :lol:). A ne da mu dobro stoje ove M6 felne, nego rasturaju. Inace pametno mu je bas sto vozi tako brzo, prednja leva guma je ostecena :lol:.
  18. Online mozes da igras samo sa ta tri demo vozila, za ostalo treba da se plati :lol:. Doduse, u lokalnoj mrezi ili preko Hamachija mogu da se voze svi auti.
  19. Pa ti onda malo vozi i gde imas net :D
  20. Ajde nek se javi onda neko ko vozi :).
  21. Igra li jos neko LFS? :)
  22. Pa kad nas [kick] organizuje onda ne moze da omane :clapping:.
  23. A da, ja zaboravih da kazem: Alex, BMW ti je avion :clapping:.