svaki put moram da kucam...


Recommended Posts

Milan ti je sve objasnio. Problem je u anti virus programu ili browser. Meni preko Internet explorera nije trazio, kao ni preko Fire fox. Ne znam koje AV programe koristis.

Link to post
Share on other sites

Pre ce biti da je u browseru problem, ja koristim operu i meni se desava ista stvar.....ali samo sa ovim forumom. Druge forume mi pamti bez problema cak i posle promene interneta (setam laptop na posao gde imam LAN, kuci imam adsl a po gradu lovim neki free wireless).... I jednino mi za ovaj forum trazi ponovo login.... Da nije nesto do podesavanja baze?

Link to post
Share on other sites

Obratite pažnju kako pristupate forumu ili kako ste ga sačuvali u bookmark. Ako forumu pristupate sa http://bmwclubserbia.com (bez www) onda će Vam tražiti da se ulogujete. Ako pristupate sa http://www.bmwclubserbia.com onda bi vas trebao automatski ulogovati.

Predlog za administraciju foruma: namestite u htaccess-u da automatski redirektuje SVE url-ove sa http://bmwclubserbia.com/forum... na http://www.bmwclubserbia.com/forum.... Trenutno to radi samo sa početnom stranom.

Link to post
Share on other sites