da li je moguce ovo uraditi ovako dobro??


Recommended Posts

prelepo izgleda,...cini mi se kao da je fabricki da li je na e 46 koji fabrcki sija narandzasto moguce uraditi ovo??:

bmw341aq1.th.jpg

i da li moze lepo da se uklopi neki aftermarket obican cd player,ili dvd sa lcd monitorom na kontrolnoj tabli posto je nekako siroka,pa da ne bude prazno??

Link to post
Share on other sites

moguce je, vidis da je ovo slika e46 coupe...ne znam tacno ko to radi kod nas, mogu da se raspitam...

za ovaj cd ili dvd sto pitas, ima da se kupi plasticna ploca, u koju se stavlja cd player standardne velicine, a ona popunjava onaj protor sastrane.

ovako izgleda dodata navigacija u e39

26637d1141981017-e39-bmw-528-carputer-img_0623small.jpg

imam i jednu sliku bas na e46 kako je stavljen drugi cd player, ali se slabo vidi...ako si bas zainteresovan, okacicu :preved:

Link to post
Share on other sites

da znam da je ono u e46,ali je extra uradjeno pa se pitam jel moze tako isto da se odradi i kod nas...odlicno izgleda ova navgacija na e36,samo ne znam ni ja jos da li bi je stavljao zbog kradje.e jos da ne otvaram sto tema bzvz,malo off,sad videh e46 kupe i ima sva 4 podizaca,pa jel se i zadnja stakla otvaraju kod njega???

Link to post
Share on other sites

BRAVO MOMCI, upravo to pitanje sam danas hteo da postavim, s tim sto ja ocu bele "cajgere" brzinomer, tachometar i sve ostalo ca onim crveno-crvenim audi unutrasnjim osvetljenjem!! A gde je taj japan elektronik i znate li mozda kako je najlakse doci do belih "cajgera" za E46? Hvala unapred :preved:

Link to post
Share on other sites

sto se tice ubacivanja monitora u kola , tu je kick EXPERT , samo ako bude raspolozen da postavi slike kako je on to radio , ispalo je kao da je fabrika ubacivala

Link to post
Share on other sites

glupo mi je sad da otvaram novu temu...samo jedan mali off-dali postoji 320D sa lajsnama na branicima i vratima u boji karoserije??mislim video sam samo par takvih,jel to naknadno farbano ili je fabricki i niklovane lajsne oko prozora jel su fabricke ili??:preved: sorry za off,a nemac je extra odradio osvetljenje.

Link to post
Share on other sites

320D od 1998 do 2001 godine ne postoji fabricki, sve su od plastike i crne boje (jedino kupe imaju boje karoserije), a posle 2001 godine postoji fabricki boje karoserije, znaci ako imas BMW 320D pre 2001 godine moras da ih farbas, za ovi posle 2001 godine ima i boje karoserije a neki i nemaju zavisi kako ga uzmes iz fabrike, nisam siguran 100% ali 90% jesam :preved:

Link to post
Share on other sites

a da zaboravio sam godinu,mislim na 2003,znaci imaju lajsne u boji karoserije...a niklovane lajsne oko prozora :preved: ?....evo sad sam editovao post,mrzi me da prepravljam pa cu dodati,mozda teoretski postoje ali na mobile.de nijedna trojka nema lajsne u boji karoserije ;) ..jbga..

Link to post
Share on other sites

ja sam vidjo lajsne na vratima boje karoserije ali na druge faze BMW-a (posle 2003 godine), sto se tice oko prozora mislim da ne postoji boje karoserije, da je uvek crno, znas sta je naj bolje, uzmes crn auto i bice ista boja i lajsne oko prozora i na vratima :preved:

Link to post
Share on other sites

ma ne mislim da su lajsne oko prozora u boji karoserije nego niklovane,ma nasao sam super kombinaciju,ona tamno (mis) siva boja,lajsne crne al ne odskacu mnogo i niklovano oko prozora.exra... :preved:

Link to post
Share on other sites

moze da se uradi i to bez problema

ako pricamo o e46 odes u japan elektronik i kupis male led diode ali ne klasicne to su male tanke cetvrtaste to je za volan uzmes lemilicu i menjas

a sto se tice e 36 to sve radis sa klasicnim malim takozvanim biber diodama

Mooooooooooolim te reci mi gde je "Japan Electronic" :preved: ili neko mesto gde bi mogao da ima veci izbor tih diodica, ai usput neko ko ugradjuje to ;) da ja ne bi zapalio auto :D

Link to post
Share on other sites