Vrlo iritirajuć problem... :/


Recommended Posts

Dakle,problem je sledeći:Neko vreme mi nije radila centralna,pa sam kod majstora umesto modula standardnog sredio preko releja da ide centralna sa Scorpion alarmom.Svetlo u kabini je radilo i dalje preko fabričkog modula.E sad pre 5-6 meseci svetlo u kabini je prestalo da radi kad otvaram vrata i to me ne bi toliko nerviralo da mi od pre par dana taj scorpion alarm ne pravi probleme.Dakle u toku noći obično iz čista mira počne da pišti,nekad na pola sata,nekad na 4 sata,pravila nema.

Šta bi moglo da pravi problem pa da se alarm pali?Raskačio sam modul bio skroz.Centralna radi,svetlo u kabini ne.Ali se alarm i dalje pali.Ako neko zna rešenje za svetlo u kabini sem da uzimam drugi modul neka kaže.Svaka pomoć mi je dobrodošla.Hvala..

Link to post
Share on other sites

Sredio sam.Problem je bio neki ćaletov senzor za slab napon koji je poveza direktno na alarm.I napred mi prekidač pod haubom nije valjao,a on ide do alarma.Videću večeras kad legnem da spavam.Sad se pravi mutav,tj lepo radi.

Nego ostaje problem svetla u kabini?Znam da može preko releja da se odradi bez modula fabričkog,ali dal će se gasiti postepeno i koliko to košta?

I meni ne radi,bilo koja vrata da su u pitanju.Hvala...:D

Link to post
Share on other sites
Zna li neko kako da namestimo ovo svetlo..meni se jos i nekad zaglupi pa kad ugasim auto upali se ali nece da se ugasi, mada retko se to desava..

Kod tebe je istrošen prekidač na vratima ...

Link to post
Share on other sites

A kad ga pritisnem prstom isto nece da se na vozacevim vratima, a na suvozacevim se nekad upali kad pritisnem prstom ali onda nece da se ugasi svetlo..na zadnjim vratima nisu takvi prekidaci pa se opet ne pali, ako sam ja dobro razumeo na kakav se prekidac misli...

ne znam..glupost teska...gde danadjem uopste to, garant je nesto bezveze, samo ne znam sta...

Link to post
Share on other sites