Recommended Posts

Auto sam kupio od prijatelja pocetkom 2008 , prvo sam hteo da ga vozim takvog kakav je ali

malo po malo, na kraju sam se odlucio da ga cipujem (nisam pogresio) onda sam sve panele unutra

presvukao u karbon foliju, na kraju felne pa stopaljke, i tako, u principu se sve vidi sta je radjeno

od detalja, skoro sve sam u garazi natenane... trenutno razmisljam o mat crnoj foliji ali nekako sad ih

ima na svakom cosku, pa nisam siguran...

Svaki savet mi je dobrodosao

Link to post
Share on other sites

Bas dobar primerak, bas, bas dobar... Vozi se vec neki X3 po gradu sa mat crnom folijom, sta znam... Meni je ovako lepsi mnogo... Cak bih ipak felne ofarbao u sivu, ovako su ga nekako zatvorile, malo lici na neko vojno vozilo ;)

Link to post
Share on other sites

Dimi zbog cipa i to prilicno, ulje trosi 500-600gr na 15000km, sto je smesno malo, e kada menjac ubacis u sport dimi mnogo manje ali ja bih ipak voleo da ne dimi uopste.

Realno je da sa ovih 265 konja pravi drugu sliku u voznji mnogo ga je lepse voziti. U Trstu sam ugradio cip oko 600e je kostalo pre vise od godinu dana. Trosi po gradu

max 14 L a na putu fantasticnih 7 ali da tempiras 120km/h

Link to post
Share on other sites

meni sad nedimi ama bas nista. pa mi bedak da ga chipujem jer ce poceti da dimi a malo mi to bezveze... a sto se ulja tice netrosi sad uopste ... mada ja menjam ulje na 7000km tako da nikad nisam ni vozio do 15000 tako da neznam!

Link to post
Share on other sites

Nesto dobijes nesto izgubis, ja ipak kazem kada se ostrije vozi moja preporuka je da se ubaci menjac u sport jer je regulisano programom i automatski manje dimi,jako malo stvarno.

Kljesta sam farbao motipovom bojom bas za kljesta sigurno je otporna na toplotu. I kada farbas bitno je da to bude natenane bez zurbe da se sklopi i montira, dve ili tri ruke, sa pauzama izmedju od dva ili tri sata da potpuno osusi.

Link to post
Share on other sites