Recommended Posts

  • Replies 20.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evo bas spominjem Opel sinoć.. kad evo vcrs ... Opelaš ga razvalio kod mene ovde u kraju, GSi, inače cepao ga je uvece cesto.. Nije jedini, ovde se trkaju uveče [emoji3] . Ali moram da kazem da mi žao dečka, na*ebao je msm, auto neregistrovan.. letnji set.. kako je izgubio kontrolu auto proklizao.. izleteo na trotoar i zakucao se u kuću, zakačio ženu, hitna pomoć .... Baš se videlo da je vozač u šoku.

5dc7cd3410fdd2ed5d13ccfcea5929ae.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Izvinjavam se za off ali ovo je najposećenija tema pa rekoh da se raspitam xD Naime videh večeras oko 7 u Petrovaradinu E34 karavan zeleni, spušten, brutalan zvuk ima, čini mi se da su i stakla zatamljena, NS tablice, zna li se čiji je :) ? Ima li ga na forumu, rado bih pratio tako nešto!

Link to post
Share on other sites

Ne bi mu bio u kozi sto kazes, strasno !! Najgore sto mu auto neregistorvan, koliko je on tu prekrsaja napravio i jos ga uporno vrti i evo, tacno mu djavo nije dao mira kako on kaze :/ .

Naravno najbitnije je da nikog ne nosi na dusi covek, on je zenu zapravo samo zakacio, tacnije baku, ona je valjda udarila u banderu zatim i srusila se, nije mogla da ustane a hitna pomoc dok je dosla tek nakon 1h... no koment, sta da je ne daj Boze bilo nesto gore.

Onaj vozac hitne me iznenadio - totalno lagano ide, vidimo ga sa 1km, on lagano bez zvucne rotacije, i tek kad je ugledao gde se dogodila nesreca uzeo da pretekne kolonu.. no koment 

Ne znam kakva mu kazna sledi za ovo, ali nije "lagana" sigurno.

 

Link to post
Share on other sites
On 27.1.2017. at 10:32 PM, FILIP-M3 said:

Taj gsi raspored tezine uzas, lagan mnogo a ide kao budala..

Sent from my Asus Zenfone 3

Predimenzionisan motor za onu nesrecnu skoljkicu. imao sam sa njim iskustva 90-ih... I 1.8 i 2.0 su bili prejaki za njego. Posle su izbacili i 16 ventilski motor koji je bio impresivan za ono vreme. Ali... Sve ostalo nije valjalo. Tzv. "SUZA" je simbol propasti Opela koji je 70-ih, 60-ih i ranije bio ozbiljna firma.

Calibra je bila lep i za ono vreme napredan auto. Nasledila je Mantu koja je... Hmmm... Meni se taj auto i dan danas svidja, posebno starija verzija sa okruglim farovima. Opel GT je licio na malo Korvetu i stvarno je bio lep autic...

GSI je trabalo da bude pandam Golfu GTI, tu je bila i Lancia Deltu HF Turbo koja je skupljala lovorike u to vreme... Ali, kao sto rekoh, GSI je kao i sve sa "Suza" karoserijom po meni samo simbol pada Opela i olicenje loseg kvaliteta.

Link to post
Share on other sites