Recommended Posts

Ja mislim da je taj 325i kupe od one brace sto se bave ugradnjom plina, al ne smem bas da tvrdim. Ako jeste 99% je sve kako treba. Imaju oni uvek 2-3 bmw-a.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 20.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

auto je u vlasnistvu brace Pantelic NBG, dugogodisnji vlasnici, imaju i plavi 330ci e46 takodje prelep. Auto je dobar, nema greske medjutim ja sam malo prevazisao tu seriju, ali da imam love da kupim kao drugi auto ne bih se sekunda razmisljao za zezanje. Pravi mtechnic, nije pakovan, cujemo se mi s vremena na vreme :) 

Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Djoksa530i said:

Vi mozete samo sns ligu 😉
 

@Stefan L. Ako te zanima cayyene ima drug casa stanje kupljen kod nas 150k km, bas casa 2009 restyle , a tu su negde pare.

jos nisam postao vlasnik neke od pumpi xD 

Link to post
Share on other sites

Jel beše oni imali onu prejaku e34 525i, tamno sive boje, bila je ovde na forumu, ne mogu baš sad da nadjem temu...? Ako je to njihova, onda i ovaj e46 nema greške...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Jeste, sad sam utvrdio da su oni [emoji23]
Evo je i tema e46-ice...

BMW e46 2.5 | M-optic
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=1018477&share_tid=33219&url=https%3A%2F%2Fwww%2Ebmwclubserbia%2Ecom%2Fforum%2F&share_type=t&link_source=app


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, NikNS said:

Kanda su gewinde jer oprugama i amortima ga ne bi ovako dropovo, zato su i strechovane gume generalno fino izgleda al treba to probati ne verujem da je bez ulaganja :)

Nemam nista protiv otpadanja bubrega al od te visine i razvucene gume nema nikakve koristi, ne moze da se vozi normalno, samo lepo izgleda.

Bila je davno prica na vw forumu kad je slicno sredjenog korada g60 cini mi se, zakacio jugic i naravno pobegao jer ovaj jelte nije mogao od lezecih i ostalih sranja na putu da ga stigne 😂

 

 

Edited by Desmo
Link to post
Share on other sites

Mogu li sedišta od E90 u E46? Mislim da sam već negde čitao da ne mogu, ali moram da pitam.
Ova iz BG mi deluju solidno (mada neko reče da deluje da je Fotošop radio), a kako je krenuo sa cenom, uskoro će biti džabe ;)
https://www.kupujemprodajem.com/automobili-delovi-i-alati/auto-sedista/bmw-e90-crna-kozna-sedista/oglas/96836995

Link to post
Share on other sites