Recommended Posts

Jos pre godinu dana mi je "pregoreo" bmw CD business i od tada trazim neto sto bi izgledao fabricki, a idalje bilo solidnog kvaliteta ( original je paren, a i zastareo je...).

Naisao sam na Dynavin E46 V5 (posledni model) koji bi trebalo da bude odlicna zamena fabricke navigacije za E46!

http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e46.php

To je nemacka kompanija, koja prozvodi u Kini. Vide se sve specifikacije na sajtu, tako da necu o tome, sve u svemu, deluje kao da ima sve sto je potrebno. Mislim i da je dizajn sasvim pristojan i da odlicno pase (prethodna verzija me nije bas uverila, ali poslednja V5 obecava! :D)

Ono sto me zanima jeste da li je iko imao iskustva sa ovim i sto je jos bitnije,da li zna gde moze da se kupi, da li uopste imao kod nas ili negde u okolini?

Ima dosta slika na netu, ima i klipova na You Tubu za one koje interesuje...

Link to post
Share on other sites

Ovo ima jedan crni e46 na oglasima na polovni automobili.. Nadji ga i nazovi coveka pa ga pitaj gde je kupio.. :)

Nisam uspeo da nadjem... :( Ima dva crna sa drugacijim varijantama, ali nije to to... Mozda sam ga propustio...

Ako se secas tacno o kom se radi bilo bi extra da mi posaljes link!

Hvala unapred! :)

Link to post
Share on other sites

Taj uredjaj nije nemacki vec cista kina........U nemackoj je samo otvoreno predstavnistvo za prodaju jel je tamo i najvece interesovanje.Bio sam na prezentaciji tih proizvoda i ono sto sam video nije lose.....Navigacija radi savrseno,cita sve moguce formate,blutooth radi sa vecinom danasnjih telefona.Ekran na dodir ponekad zna da zeki pogotovu kod vlaznih ili masnih prstiju ali valjda je to i normalno:)))

Cena u nabavci je 5 stoja.....na ebay-u od 650 pa na gore u Srbiji se narucuje preko ovog sajta http://www.oprema-auto.com/Index%20proizvoda.htm cena mi nije poznata.

Na youtubu ima gomila video prezentacija ovog proizvoda tako da opsti utisak mozes da stekens gledajuci video.....O pouzdanosti nebih puno govorio jel je u pitanju ipak kinez.Moj utisak je da su pogodili prilicno Oem izgled,boju osvetljenja,rade komande sa volana.....

Na ovom linku http://dynavin.freeforums.org/der-gesunde-menschen-verstand-t151.html mozes pronaci tehnicku podrsku i kod vlasnika se raspitatio o pouzdanosti samog uredjaja....Ako se odlucis za kupovinu moj savet bi bio V5 verzija softwera koja je novija i pouzdanija od V3 verzije.....Kako da saznas koju verziju kupujes imas na ovom drugom linku......

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
  • 10 months later...

Izasla je D99 platforma, najnovija, ima internet, i sve zivo. Vrhunski kvalitet i pouzdanost uredjaja. Imate specifikacije na sajtu, kao i ovlascenog distributera za Srbiju, na adresi :

http://www.dynavin.com/dealer.php

Cena je 780 eura za D99 i nesto oko 630 eura za D95 platformu. Android platformu trenutno nemaju.

Jeste to mnogo para na gomili, ali vredi svaku paru.

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...