Najnoviji Renderi Bmw-ove Serije 8


Recommended Posts

Mercedesov CLS je stvorio jedan novi i èini se tržištu, a i proizvoðaèima sve zanimljiviji segment coupea s èetvoro vrata. Isprva konkurencije nije bilo, a sada sunarodnjaci polako prijete.

user posted image

Tako bi u skoroj buduænosti na tržište, prema raznim izvorima trebali stiæi Audi A7 i Porsche Panamera. VW je prije neki dan obajvio teasere svog coupea s èetvero vrata temeljenog na Passatu, a pridružit æe im se i BMW, èiji æe model, mada nema službenih potvrda, najvjerojatnije dobiti oznaku serije 8. Originalna serija 8 se, podsjetimo, proizvodila izmeðu 1989. i 1999.

Još se ne zna pouzdano niti na èijem æe se podvozju temeljiti novi automobil, u ‘igri’ su serija 6 i serija 7. S obzirom na najavu kako æe za taj automobil biti potrebno izdvojiti više nego za seriju 7, pretpostavljamo kako æe od sedmice preuzeti kako podvozje tako i motorizaciju.

user posted image

Pa bi novu osmicu mogli pokretati primjerice 6.0-litreni V-12 snage 445 KS iz modela 760i te 4.8-litreni V8 motor snage 367 KS iz modela 750i. Što se stylinga tièe na njega bi svakako trebao utjecati odlièno prihvaæeni koncept CS predstavljen u prvoj polovici ove godine u Šangaju.

evo i koja slika:

08bmwosmica1la5.jpg

08bmwosmica2hi0.jpg

Link to post
Share on other sites

po meni serija 8 bi morala da ide vise na linuju super automobila ko sto je audi uradio sa svojim R8 iliti. malim lamborginijem

a BMW nek napravi svoj SUPER VELIKI BIMER :)

Link to post
Share on other sites

ovo nikako ne bi trebalo da nosi oznaku 8

svi znamo šta je bila osmica za BMW i to bi trebalo i da ostane a ne da bude neki mutant koji je nastao spajanjem ovog i onog iz ostalih serija

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Trebalo bi da bude tipa serija 9 ili ako je to rezervisano za neki (zasada tajni) projekat da dobije mozda neku oznaku tipa 8L ili L8.... Mada mi ne lici na BMW ovo sa slike... Nekako beze od drugih modela... Trbao bi da bude malo zesci, agresivniji ali ne kao na slici... Ne znam raliciti su ukusi ali opet mislim da je ovo nesto potpuno novo za BMW i iako nas nisu do sada nikada razocarali ipak bi par izmena dosta poboljsalo izgled auta! Mislim da bi bili bolji veci bubrezi napred a ne bih nikoga da pogodim ovime zadnja svetla podsecaju malo na japanska kola a to nikako ne bih da vidim na bavarskoj zveri!!! :unsure:

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
Meni licno je ovo skrnavljenje serije 8. Zna se sta je bila serija 8 i to treba da ostane ako su u stanju da naprave a ovo novo cudo neka nazovu nekao drugacije 6-4 ili nesto slicno...

Bas tako. Taj broj je zauzet jos '89.

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...
  • 1 month later...

Ja se isto slažem sa većinom da ovo nema ni ''O'' od osmice u sebi...Osmica je uvik bila i uvik bi tribala biti na većoj razini od ostalih modela jer se izdvaja svojim vrhunskim dizajnom koji je ravan lamborghinijima, ferrarijevima i ostalim sličnim superautima... :drinks:

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...