Registracija na invalida


Recommended Posts

E sad ovako posto je novi zakon usvojen, a po njemu invalid nemoze da ima dva reg auta na sebe ili se placa dodatni porez ;) zanima me dal ima neko ko poznaje nekog invalida ili barem da zna gde mogu da ga nabavim :lol: ... posto se planira da se reg jedno vozilo sa vecom kubikazom, bio bih zahvalan kad bi me neko povezao sa doticnom osobom, prevoz do agencije mu je obezbedjen, i naravno placam! ... kolko se dog ;)

Link to post
Share on other sites

Mislim da ces tesko naci to sto trazis i da trazis na pogresnom mestu,jer svi bi sa foruma vozili minimum neki 2.5 kad bi bila jeftinija registracija a to uzima u obzir i reg na invalida.

Moj savet da se raspitas preko nekih prijatelja,pa ako neko ima nekog ko uopste nije vezan za svet automobila,nacices sta trazis ;)

Link to post
Share on other sites

Pa dobro za nekog ko vozi npr kocku 2.5 se i ne isplati tolko da reg na invalida, jer je oslobodjen poreza onog .!. sta li vec na godine tako da mu je jeftinije i jos + morao bi da daje pare invalidu(mnoge se vode na 2.0) ;) ... raspitao sam se preko prijatelja ali retko ko poznaje, i kad poznaje uglavnom imaju vec reg auto na njih a kolko sam upucen placa se neki dodatni porez ako ima 2 pa sad nzm dal mi se to isplati :huh: kolko to izadje ?

Link to post
Share on other sites

Cuo sam da je sad jebeno preko indalida :/

moze da registruje samo 1 auto i ne moze da se vozi preko ovlascenja kao pre :/ tj moze ako nema ni jednog clana porodice...a takvog je tesko naci,

i kao da mora da ima 70 % invaliditeta, jebenooo

pre je invalid bio 50-150e

negooo daj da vidimo tu ljutu gujuuu :D da nije mozda pao e34 crni, V8?

Link to post
Share on other sites

E pa nzm stv, to mi je jako bitno sad ! jer je skupa ove godine reg uzas ! :unsure: , a sto se 'guje tice nista jos nije zvanicno-utvrdjeno, jer kao sto vidite jurim invalida da bi zavrsio neke osnovne stvari 'registraciju

... inace vlado vozim se skoro svaki dan u tvom bivsem autu ;) prodao si ga nasem dobrom drugu sa b.b

Link to post
Share on other sites

Nadji nekog ko stvarno zna kako stoje stvari sa reg na invalida,da neispadne da ti neko kaze jedno,ti uzmes auto,odes da registrujes i prcccccccc

...

heheh :DDD kako fura petarda ? :)

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

...i ne moze da se vozi preko ovlascenja kao pre :/ tj moze ako nema ni jednog clana porodice...a takvog je tesko naci,

i kao da mora da ima 70 % invaliditeta, jebenooo

...

Man'te se tih "babinih devetina" (tako se u mom kraju kaže). Prvo, ne mogu oni ukinuti institut "punomoćja", to bi palo na ustavnom sudu. Drugo, otkud pandur, kada te zaustavi, zna da li invalid na čije ime se vodi tvoj auto ima ćerku...pa da ti onda kaže da ne možeš (ili da možeš) da voziš. Mislim, u saobraćajnoj nigde ne piše "ima ćerku". Treće, nije 70%, nego 80% invaliditeta (opšteg) ili 60% invaliditeta donjih ekstremiteta.

Link to post
Share on other sites