Trka Ubrzavanja + Drift Sampionat Srbije


Recommended Posts

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nije madjar objasnio

1. Savić

2. Bebe

3. Madjar

4. Siniša

5. Goran

Gox i Aca odustali

inače madjar je vozio v8, mislim da je 4.0 i izgubio je od Bebe-ta koji je vozio 2.5 24v

Link to post
Share on other sites

Steta sto drift nije bio brojniji i bolje organizovan, posmatrao sam sa drugom a nismo ni znali da se takmicite :lol: Mislili smo da vezbate hahahahaha B)

Link to post
Share on other sites

Kratak rezime ...

Na dosta zahtevnoj stazi koja je prilicno valovita i sa ostrim prelazima vozen je jos jedan Drift dan ili Trka ove godine ,tako da smo uspeli odrzati barem neki kontinuitet !!

Najave sa Madjarske strane o broju vozaca su bile velike ali samim tim sto se vozi u Srbiji 7 do 8 su odma odustali od dolazenja jer nemaju potrebne papire koji im kod njih i netrebaju ,Od trojice koji su ipak krenuli dosao je samo jedan tj.uspeo da prodje preko granice posle nekih 4 sata natezanja i odlasku na drugi prelaz gde su ga ipak pustili !!

Ujutro oko 10 sati je stigla ekipa iz Madjarske Drifter.Hu organizacije kojoj je bilo povereno Sudjenje i organizacija dogadjaja sto se tice staze i samog treninga te takmicenja ,Njihov deo posla maksimalno odradjen bez i jedne primedbe ,vidi se rutina i iskustvo ,sve pohvale za njih !!

Oko 11 sati krece trening i sasvim dobre voznje ,veliki napredak su pokazali Sinisa Baracanin koji se napokon opustio i poceo da veze krugove bez Spinova i sasvim dobrim ulaznim brzinama ,takodje i Aleksandar Bajic kojem je ovo bio tek drugi drift dan posle Sombora pokazuje da ima materijala za savim dobrog driftera u buducnosti.

Goran Burumdzija sa tek ubacenim 3.5 motorom je pokusao da pohvata i odreaguje na sasvim druge uslove za razliku od Sombora gde je u istom autu imao 2.0 ,razlika nebo i zemlja ali volja je prisutna i refleksi su tu tako da ostaje trening i samo trening !!!

Goran Simic kao i uvek dobre voznje ali i problemi sa autom koji su ga udaljili od kvalifikacija,problem sa motorom je bio neresiv u tom trenutku i nazalost Goran nije vozio Kvalifikacije kao ni Aleksandar Bajic kojem se u medjuvremenu pokvario njegov 327i tako da su obe Turbo masine ispale iz konkurencije ,Velika steta za vozace i za samo takmicenje !!!

Nebojsa Petosevic nakon pocetnih problema sa putanjama i prelazom iz dugackog zavoja hvata zalet i izvlaci maksimum iz svog 2.5 motora,vidno raspolozen za voznju sastavlja sve bolje krugove i vozi sve brze!!!

Takodje i standardno jak na treningu Zoran Savic ili ti Ja,4.0 jede gume i pravi odlicne uglove .

I onda oko 13 casova stize Madjarski takmicar ,svaka mu cast na upornosti od 9h na granici ipak raspolozen spusta auto sa prikolice i odma na stazu,vec prvi krug je pokazao da se radi o iskusnom takmicaru koji zna sta radi i njegov e36 4.4 puca od snage .

Nastavak sledi > Kvalifikacije i Twin Drift

Link to post
Share on other sites

Kvalifikacije

rezultati kvalifikacija donose sledece 1. Zoran Savic 78 bodova

2. Szolt Feher 75 bodova

3. Nebojsa Petosevic 68 bodova

4. Goran Burumdzija

5. Sinisa baracanin

Prvi twin Drift Goran Burumdzija protiv Sinise Baracanina 6-4 0-10 i Siniša prolazi dalje

Drugi twin Drift Zoran Savić protiv Siniše Baraćanina 10-0 0-10 ,ponovljena voznja 7-3 10-0 Zoran prolazi u finale

Treci twin Drift Nebojsa Petošević protiv Szolta 6-4 4-6 ,ponovljena vožnja 4-6 10-0 .Szolt pravi Spin i Nebojša prolazi u finale

Za treće mesto Szolt protiv Siniše 10-0 10-0 i Szolt uzima treće mesto

Finale Zoran Savić protiv Nebojše Petoševića 6-4 4-6 ,idemo ponovo 6-4 4-6 ,pa idemo ponovo 0-10 10-0 i ponovo nerešeno ,cetvrta i finalna runda

6-4 5-5 i kraj velike borbe .

Prvo mesto Zoran Savić

Drugo mesto Nebojša Petošević

Treće mesto Szolt Feher

Link to post
Share on other sites

svaka cast na rezimeu Zoki! nema se sta dodati.. skroz je dobro bilo i nadamo se da ce sledece godine opet biti organizovano,u jos boljem izdanju. madjarske sudije su bas profesionalno odradile trku.. svaka cast svim vozacima!

Link to post
Share on other sites