bosh pumpa - preporuka za servis?


Recommended Posts

imam problem veliki. pre nekoliko dana mi je pocela da curi nafta na bosch pumpi na nekakve gumice. od tada tesko upali izjutra ,valjda vrati naftu pa onda dok je dovuce vergla. to radi samo kad duze stoji.dali neko moze da mi preporuci dobar bosch servis da mi predihtuju pumpu. u stopanji kod krusevca su mi trazili za to 250e. inace auto nema drugi problem ,super radi i odlicno vuce. da napomenem da je bmw e46 320d.ako neko zna ili je raio ili je ima o ovakav problem neka mi ostavi broj tog servisa. hvala

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Auto servis Todorovic, imas popust 20% za clanove kluba. Evo link

Turbo dizel servis Todorović

Turbo dizel servis Todorovic je firma koja se dugogodišnjim radom dokazala kao pouzdan partner velikom broju klijenata. Vodeća smo firma u okrugu ukoliko su u pitanju usluge vezane za vaš benzinski i dizel motor, turbinu, viskoventilator, ili bosch pumpu. Na savremenim elektronskim mašinama i uz stručno osoblje svi vaši problemi biće rešeni u nakraćem roku sa garancijom.

Vršimo servisiranje svih proizvođača turbina, zamena dotrajalih delova originalnim, zamena starih turbina za remontovane, prodaja novih turbina. Vršimo i kompletnu kompijutersku dijagnostiku vozila sa najsavremenijom opremom.

web: www.turbodizelservis.co.rs

Adresa: Mihaila Zivica 1A, Kruševac

Telefon: 037/886-044; 063/601-373

Popust 20%

Popust se ostvaruje sa važećom članskom kartom BMW Fan Club-a.

Link to post
Share on other sites