Recommended Posts

Ja sam cuo od coveka koji je licno kupio novu e46-cu 2000god. i do prosle godine je dva puta remontovao kugle kod Tejovica u Kragujevcu, prosle godine je menjao motor na 600000km predjenih i trebao bih ponovo da remontuje kugle, sto znaci da je veoma zadovoljan sa tim uslugama, uskoro i ja skidam levu viljusku i saljem je za Kg...  toliku kilometrazu i godine nece ni fabricka da izdrzi, e sad po pitanju tih plivajucih kugli to ne znam, verovatno je auto malo tvrdji i kruci, ali bar ne lupa 5 godina :)

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, StunterSM said:

Remontuj to i uzivaj. Dal tejovic, dal sladjan iz kga, ti odluci. Ja sam dosta sladjanovih ugradio, odlicno radi, bez reklamacija do sad

Bilo je predloga da remontujem, ali se ja vodim mišlju novo je novo. Da li ću pogrešiti što kupujem Meyle HD umesto da remontujem? Ne znam, nemam iskustva, osim onoga što pročitam, pa zato pitam...

Link to post
Share on other sites

Novo je novo i tu se slazem s tobom. Uradio sam prosle godine trap, dao silne pare za delove, a on se kukavac raspao posle 20000km. Pre par dana sam stavio tu remontovanu varijantu, a glavni razlog je reklamacija. Imam garanciju godinu dana isto kao da sam kupio delove u prodavnici. Ako dodje do nekog problema, idem kod coveka i on mi odma resava. A kad kupis u prodavnici, pa deo bude neki fals, pa opet krene da lupa trap onda moras kod majstora, pa skidaj sta lupa, pa nazad u radnju, pa reklamaccija...i sto je najgore nemas auto bar mesec dana. Ovako odvezes auto, kazes majstore lupa nesto, resavaj i javi kad je gotovo.  Bolje je novo, da me neko ne shvati pogresno, ali originalno novo. A ovde nam uvaljuju malu privredu, a naplacuju full cenu.

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, dredger said:

A ovde nam uvaljuju malu privredu, a naplacuju full cenu.

Hvala puno na odgovoru. Citiram poslednju rečenicu jer mislim da je baš tu poenta. Naime, uvoz će biti direktno od proizvođača iz Nemačke tako da stvarno nemam dilemu. Remontovanje, nisam za tu opciju.

Link to post
Share on other sites

Moze broj od Sladjana, treba da remontujem viljusku pa da uporedim cene njega I Teijovica

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Link to post
Share on other sites
  • 4 years later...