Recommended Posts

Ima jedan otvor kod plastike ispod brisaca i tu ispod se vidi broj sasije. Ali ispod tog otvora broj je ukucan takodje na plastici, mora imati jos negde ucukan broj ali da bude na metalu?

Link to post
Share on other sites

Tu je ukucan na metalu na prednjem dalu šasije ispod plastike za brisače (sa desne strane).

Neke e36ice imaju ukucan broj i ispod zadnjeg sedišta. Moj karavan je imao i nalepnicu sa bar kodom i brojem šasije spod plasike za tablice na gepek vratima.

Trebalo bi da je broj šasije i na nalepnici na kompjuteru motora. Ako sumnjaš da je neko menjao, teško da je baš sve zamenio ... pa proveri na kompu i broju šasije (mada opet, možada je menjao komp zbog ko zna čega). Obično je dovoljno da na netu pogledaš vin, i da li se sve poklapa (boja, motor, paket opreme ... )

Link to post
Share on other sites
  • 7 months later...

pozzz imam problemcic hahah kupio sam daljinsko zakljucavanje i nikako da ga povezem tj naso sam zicu koja zakljucava vrata a nikako da pronadjem ovu stoodkljucava da nezna neko koje je boje????? za bmw e36 1.8is 93 coupe HVALA

Link to post
Share on other sites

ako ti nije prodlem bio bih veoma zahvalan samo kad to uradis molim te napisi zice koje su boje koja gde ide i iz modula za daljinsko slikaj ako ti nije tesko hvalaaaaa :(

Link to post
Share on other sites