Recommended Posts

Pozdrav.Od pre par dana sam postao ponosni vlasnik jedne e 46-ice:) Na satu ima 170000km a od opreme ksenone,sva cetiri podizaca,parking senzore,zeder. Predlozi su dobrodosli mada sto se eksterijera tice ne bih puno menjao eventualno bih stavio antenu,maglenke i prstenove u farovima.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hvala vam drugari, i ja tako mislim stavicu mu samo antenicu ajkulu cisto zbog estetike :) Sto se tice unutrasnjosti bice slika uskoro. Ocuvan je steta samo sto nema kozu i trokraki volan :rolleyes:

Auto je lep spolja, nema greske, a za opremu polako, sve se moze naci ako zelis, za sada prst uuvo i vozi....

Link to post
Share on other sites

aman zaman vec peti put dolazim da vidim slike unutrasnjosti :D metni ih vec jednom :-)

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Odličan. Ja bih još stavio prstenove u farove, stavio projektorske maglenke, stavio trokraki M volan i stavio distancere. Eventualno ako voliš oštriju vožnju onda i neke dobre kraće aftermarket opruge i ujedno spustio auto jedno 3-4cm, dakle ništa preterano, tek toliko da dobije izraženiju sportsku notu a da još uvek ne izgleda džiberski...

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Airbag mozes da nadjes na engleskom ebay-u za oko 70GBP. Koliko si platio volan ako nije tajna? Ja sam skoro prodao slican samo bez MF-a ali mu je koza bila u dosta boljem stanju.

Link to post
Share on other sites

Fali ti najbitniji deo pored air baga, a to je metalni nosac sa oprugama koji se srafi unutar volana, a na njega ide masa od sirene i ujedno se kaci air bag.

Link to post
Share on other sites