Recommended Posts

pozdrav

uzeo kocku pre neki dan i sve super al jutros kad sam ga palio upali na pola kljuca i kad sam trebao da prebacim na plin nisam stisnuo gas i motor poceo da se gasi u tom trenutku sam dodao gas i cula se eksplozija.

nakon toga nije hteo da upali. ni na benz.ni na plin. gledao sam crevo nije puklo ne znam sta bi drugo mogao da gledam inace na crevu za usis nema onaj ventil za oslobadjanje pritiska od eksplozije . u pitanju je 316 m40 e30.

dal mozda nije protokoner otisao kako to da proverim piomagajte...

hvala unapred

Link to post
Share on other sites

Skini protokomer i vidi dal je klapna zaglavila,šta nema kakav ventil za oslobađanje eksplozije,možda misliš na detonacionu klapnu,e onda ti je protokomer popio takvu šamarčinu da je najverovatnije u delićima.

Link to post
Share on other sites

Ne puca ona nego se iskrivi i zaglavi,mora biti lagano pokretljiva,bez ikakvog otpora,vidi da se nije sam protokomer odvojio negde od detonacije.Može da se kupi deto klapna,nemam pojma kolko košta,ljudi je skidaju jer hoće da davi auto,ja sam je lično skinuo al moj auto ne detonira ni pod kojim uslovima rada.

Link to post
Share on other sites

ako je pukao protokomer onda je pukao dodnji deo tj odvojio se donji poklopac protokomera od ostatka ;) ako je to imas temu negde na forumu prelistaj kako da sredis to, a vrlo je moguce da ti na benzin vise nece raditi jer mu je detonacija sjebala elektroniku :) izbaci ti taj plin i vozi se na benzin ko covek veruj mi ;)

Link to post
Share on other sites

uf upalio je radi opet i na benzin i na plin oladio sam se izgleda da sam se zezno sto sam prebacio na plin bez gasa... ma de da izbacim plin prelazim mesecno preko 1200km osusio bi mi novcanik opusteno.. moram tu klapnu da nabavim podhitno

hvala na pomoci drugari

Link to post
Share on other sites