Recommended Posts

  • Replies 574
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Mapiranje itd je manje vise done. Mozda neke sitnice ovako iz zezanje. Ali svkako moze da se vozi kao opican auto. Moze i da se potegne. Sada preko zime. Kocnice, neka sedista sam kupio druga i tako to. Slikam kada imam trnutak. Svkako Gox zna znanje i veliko hvala njemu. 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Ni to ne pomaze. Kada upalis klimu ventilator vrti. Nije to neka frka. Ali prosto ne moze dovoljno hladnog vazduha da provuce kroz intercoolera. Tj intercooler je vruc zbog turbine pa dodatno greje vazduh. A od stajanja dozivi heat soak. Dakle hladi, ipak moze bolje. Jedino da prskam methanol/vodu preko intercoolera, mesta za nesto pametnije nemam :)

Link to post
Share on other sites
Ni to ne pomaze. Kada upalis klimu ventilator vrti. Nije to neka frka. Ali prosto ne moze dovoljno hladnog vazduha da provuce kroz intercoolera. Tj intercooler je vruc zbog turbine pa dodatno greje vazduh. A od stajanja dozivi heat soak. Dakle hladi, ipak moze bolje. Jedino da prskam methanol/vodu preko intercoolera, mesta za nesto pametnije nemam [emoji4]
Kojom brzinom radi dok stoji? Da li je sve ispravno? Velika temperatura bi trebala da digne pritisak u sistemu i da pali možda i drugu brzinu. Mada to nisu trenutni procesi. Ako ti već radi mala brzina, možda onda da staviš veliku brzinu. Razmišljanja :)

Sent from my SM-G900L using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Valdino razmisljanje. Radi ventilaotr u prvoj brzini preko otpornika(nov original). A 2 brzina se zada nije palila jer mora da ispuni uslov i pritisak i temp na davacu na hladnjaku. Svkako radi preko presostata ali mislim da je CFM ili lopata vazduha i protok vazduha preko vec malog hladnjaka za klimu problem. Klima radi, nego ne radi kako bi ja voleo. Mogu da dodam jos mozda 100g r134a ali onda postoji opastnost da nabije preveliki pritisak u sistemu. Haj da kazemo da spustim za 3°C do 5°C rizik je ce da izbije sigurostni cep na susacu. U koliko ne izbije tu onda puca crevo. Videcu kako se ponasa kada se malo vise ugreje. Ali zaista nemam ni malo mesta da bilo sta tu preuzmem. Jedino da bago zatamnim auto... 

Link to post
Share on other sites