Dali BMW Nabacuje Cure ili samo "uzreka"


Recommended Posts

  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Niko na forumu ne moze da ti zabrani da iznosis svoje licno misljenje, ali isto tako niko ne moze da ti da za pravo da podsmevas nekoga ko nema mogucnosti da vozi nesto sto voli...decko je napisao da je tri godine u vezi sa devojkom, dali ti to nesto govori sreckovicu???

"to se i ja pitam otkad je krenula priča o kvalitetu riba koje se voze u stojadinu laugh.gif"

" ne znam koliko imaš godina a ni to šta smatraš pod kvalitetnom

najbitniji je kvalitetan izgled i određeno znanje ako tražiš ono što verujem da većina nas traži

a ti izgleda tražiš neku domaćicu da pegla kuva pere ..... laugh.gif"

"jel ti to tražiš ribu za ženidbu pa ćeš joj kupovati poklone i izvoditi je svako veče na večere i u klubove prankster2.gif"

Link to post
Share on other sites

ti ili si mentol ili ti kapiranje nije jača strana

nisam se podsmevao dečku za auto niti za to što ima vezu 3 godine a pogotovo mi nije bitno šta neko vozi

ako nešto ne možeš da skapiraš reci nacrtaću ti

dali ti to nesto govori sreckovicu

sad si postao i stručan da pored mog intelekta procenjuješ i moje emotivno stanje

samo napred nobel čeka na tebe :lol:

Link to post
Share on other sites
jalicno izvini ako sam prozvao ili uvredio tebe i tvoju ribu to mi nije bila namera

Druze u redu je,skontao sam ja kakva je ekipa na forumu tako da ne ulazim u neku ozbiljniju raspravu jer uvek ispadnes glup.Sta god rekao uvek postoji neko ko ce da te ispljuje tako da se ne obazirem na to.

Verujem da ti nije bila namera da me isprozivas,ali ste se ti i Baki smejali sto imam devojku 6 godina a u zastavi je vozim 3 godine.Rekao sam da je bitno postaviti kriterijum sta zelis,to je sve.Tema je odavno otisla u off ne mojoj greskom,sam si rekao da ne idemo dalje u off a ti si uporno postovao stvari koje nemaju veze sa temom.Nista vise.

Link to post
Share on other sites

još jednom izvini ali mislio sam da si skapirao o kakvim ribama smo pričali

ti imaš svoj kriterijum i njega se držiš mi smo pričali o drugim kriterijumima

ovo je sve bilo dobro zezanje dok ozbiljni nisu ušli u priču

Link to post
Share on other sites

Odoste vi dodjavola sa tim natezanjem.

Sve u svemu BMW znaci kao i svaki dobar auto. BMW je i statusni simbol. Ali ni jedan nov auto nece zaostajati za njim to nemojte da se zavarate.

A realno i ja da sam riba sigurno bih birao nekog dobro situiranog. To je priroda odredila. I kod zivotinja zenke biraju muzijake koji ce moci da obezbede hranu i sigurnost za mladunce. Tako da nemojte ocekivati da zene rade bilo sta drugo.

Link to post
Share on other sites
još jednom izvini ali mislio sam da si skapirao o kakvim ribama smo pričali

ti imaš svoj kriterijum i njega se držiš mi smo pričali o drugim kriterijumima

ovo je sve bilo dobro zezanje dok ozbiljni nisu ušli u priču

Ok druze prihvatam izvinjenje.Ne zelim da glumim nekog ozbiljnog tipa,naravno da volim shalu ali jednostavno treba imati neke granice.Greska nije tvoja vec jednostavno administratora\moderatora jer na ovom forumu jednostavno mozes reci sve,cak i vredjati druge i proci nekaznjeno.Ja sam administrator na 5 stranih foruma tako da sam svestan da je tesko kontrolistati bas sve sto se desava na forumu,ali neka pravila moraju da postoje i da se poshtuju.Primetio sam da sve teme koje su hiperaktivne brzo pucaju zato pravila ne postoje.Koliko se secam tema titanica i njegov kum je pukla iz istog razloga kao i ova.Neko se dobro zezao a neko shvato preozbiljno shalu i kraj.Nije bilo granice.Toliko od mene.

Peace

Link to post
Share on other sites

Evo malo da se vratimo na temu,Jalicno ze tebe respect i za tvoju vezu,pusti ti njih malo da se smeju i mogu samo da zavide.Elem danas ja seo u E65 sa drugarom da obrnem koji krug,inace prvi put sam seo da vozim taj model,i sad vozikamo se mi,i ja bas onako obratio paznju da li nas neko gleda,bas zbog ove price.Kad ono nista,prolazis na metar od riba i nista.Pitam ja drugara brate sta je ovo ni da nas vide.Kaze on pa budalo ko sme da gleda kad ovaj auto zna se samo ko moze da odrzava i odakle kes,samo oni koji su (da ne spominjem koji) na spec nacin dosli do kesa.Kaze da smo u E60 ili tako neki onda je druga prica,e sad ako je neko shvatio.Ali nema veze bar sam lupio recku i na ovaj model bilo je extra zadovoljstvo. I BEZ SVADJE OVDE!!!! :lol:

Link to post
Share on other sites

Na prethodnoj strani sam citirao postove koji su mi zasmetali i ostajem pri tome, a to su postovi ruralnog majmuna koji je pi.ku mogao da vidi jedino u pornicu, ne znam gde si ti u toj prici. Kao sto sam rekao, ostajem pri tome vip admine, a ti UDRI BAN!

Link to post
Share on other sites

Ti si bre toliko pametan da te treba izvoziti!! i ti izgleda ne shvatas da je ovo sve bila šala!!! nemoj te od konja praviti magarca kad za tim nema potreba obicna sala!!!

Kazem ja da treba uvesti admine za admine, da je tako nesto neko njemu rekao odma bi obrisao ali kako je on admin njemu se moze.

Link to post
Share on other sites