Recommended Posts

Svakakvih stvari ima.Ja otisao na servis (i to jedan od vidjenijih ovde) i provalim da su mi stavljene polovne plocice.Mislim,ok,nisu krs i dobre su ,ali brate samo kazi da si stavio polovne ,a ne nove,kao da je to neki problem reci

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Radim sa delovima vec neko vreme, upoznao sam dosta majstora i 90% njih samo gleda da njima ostane sto veci procenat od delova umesto da zive od svog rada. Npr kupe najgore Topranove delove i kupcima dostave ponudu sa duplo vecom cenom na kojoj su upisani Bosch delovi, ne zamene neki spaner na PK kaisu a naplate ga kupcu i jos oderu za ruke pored svega. I kad posalju kupca u neku radnju da kupi delove i od toga mogu da imaju korist, tako da treba sami da odlucujemo koji deo da kupimo i gde i da sto vise stvari znamo sami da popravimo.

Link to post
Share on other sites

Nije sve tako prosto, ima i slučajeva kada je bolje drugačije. Drugar radi u servisu i imali su neki seriju faličnih čini mi se pumpi. Naravno, mušterijama su sve menjali gratis iako greška nije njihova. Da je neko sam kupio tu pumpu pa ona crkla, dobio bi novu ali bi ruke opet plaćao.

Link to post
Share on other sites