Recommended Posts

Pozdrav,

Pre nekih 7 dana imao sam žestok problem sa forumom, ne verujem da sam jedini, a i za u buduće bi to trebalo rešiti.

Sada ponovo dolazim u situaciju da bi mi se isto opet moglo desiti, pa pre nego što se desi, da daam sugestije i da probamo malo da to popravimo, ili bilo koja alternativa toj agoniji.

Naime,

zbog notifikacija koje mi dolaze za praćene teme, rešio sam da promenim email adresu sa stare (koju ne koristim skoro u opšte), u novu koju koristim.

Promenio sam adresu u svom profilu i čekao email da mi stigne da potvrdim, i aktiviram nalog.

U međuvremenu KATASTROFA!

Ništa.

Kao neaktiviran član, NISAM MOGAO NIŠTA DA URADIM, ALI BAŠ NIŠTA,

Da napišem post, pošaljem poruku bilo kome, pokušavao sam opciju "Contact forum administrators", ali ništa nije radilo?!

Pokušavao sam i "Resend validation email", ali opet ništa...

Kao krajnje rešenje, slao sam mailove članovima BMW Cluba, znači [email protected] (ili tako nešto sa sajta, ne sećam se baš), i pokušavao da nađem administratore/moderatore preko Facebook-a, nebi li mi neko od vas vratio nalog.

Neko je to i uradio, verujem, ali ja i dalje nemam notifikacije.

Zašto sve ovo pišem?

Pa pošto nešto ne valja na forumu, ili se nije primila promena email adrese, ja bih sada opet pokušao da promenim svoju email adresu u mojim podešavanjima ovde na forumu, a bojim se ako ne uspe, da ću opet biti odsečen sa foruma 7 do 10 dana(ili ko zna koliko), i agonija će opet početi.

Zato dajem jedan konkretan savet:

Dajte moderatori i administratori ovog foruma ostavite neki kontakt(email, ili phone) ili namestite da makar postoji neka opcija kontakta preko pp, znači primanje i slanje poruka (ako ne svima) makar vama od strane neaktiviranih korisnika.

Otvorite neku temu(koju mogu da vide svi) gde ćete ostaviti neke kontakte gde vas možemo dobiti.

Ja još uvek neću menjati adresu(mada aktivno učestvujem u nekim temama) i trebaju mi notifikacije, jer se bojim šta će se desiti.

I jel može neko objašnjenje za sve ovo...

Link to post
Share on other sites

E radi, izgleda da sam bas k*rate srece bio kad sam tad ubo da menjam email adresu.

Evo sada sve super radi, proslo sve ok.

Cak mi i na android uredjaju prikazuje forum prilagodjeno za tablete/mobilne, nema preklapanja i brljotina sto inace android browseri prave sa forumima, SJAJNO!

Link to post
Share on other sites