13. Nacionalni BMW skup Bugarska 2014


Recommended Posts

Здравейте, фенове на марката!

Имамe честта да ви поканим в началото на месец май тази година на писта Дракон, където ще се проведе нещо уникално! Да, говорим за най-голямото, най-посещаваното, най-отдаденото, най-лудото и най-якото автомобилно събитие, организирано в България - Националният BMW Събор!

Само който не е бил на наше мероприятие не знае за какво става въпрос. Чувал е разкази, гледал е снимки и клипове, но емоцията, която се разнася в района на пистата, трябва да се усети чиста и неподправена.

Ето как ще изглежда този четиридневен BMW празник, направен от ентусиасти за ентусиасти:

Ден 1 (1 май):

Понеже никога не ни е стигало времето да се накараме на пистата, решихме да отпуснем два дни, които ще са предназначени само и единствено за даване на газ. След заплащане на такса (същата, като на свободно каране от календара на пистата - 30 лв) и попълване на декларация, всеки един от вас ще може да навърти колкото обиколки желае без да има ограничения. Времеизмерването ще ви показва процеса на усъвършенстване. През определено време на пистата ще се допускат само дрифт автомобили, за да могат и техните пилоти да загреят подобаващо.

Ден 2:

В ранни зори отново отваряме състезателното трасе, като този път ще допускаме единствено автомобили, записани за участие в състезателната част на BMW събора. Това означава, че времената за тренировките ще се зачитат като квалификационни. В допълнение ще се проведат и квалификациите в дрифт дисциплината. :driving:

Вечерта в района на пистата ще си спретнем скромно клубно парти, което ще е комплимент към членовете първо и второ ниво на BMW Клуб България.

Ден 3 (3 май):

Много, много, ама много шоу!!!

Откриване, малки и големи финали при стрийт автомобилите, стартови решетки при модифицираните, дрифт тандеми, позьорски паркинг, игри с публиката, много пушилка и рев на баварски машини! 3:)

Ден 4:

Който не се е накарал достатъчно или е пропуснал първия свободен ден в програмата на събора, е добре дошъл в четвъртия ден. Пистата отново ще е отворена за тези от вас, които истински искат да си покарат. Таксата отново ще е 30 лв и времеизмерването ще е налице.

Нямате търпение? Ние също! Обещаваме ви един грандиозен 4-дневен маратон! 3:)

Цени за вход:

За НЕчленове на BMW Клуб България - 15 лв за 4 дни

За членове на BMW Клуб България - 10 лв за 4 дни

За НЕчленове на BMW Клуб България - 10 лв за петък и събота или само за събота

За членове на BMW Клуб България - 10 лв за петък и събота + вечерното парти

Паркинг в района на пистата (в огражденията):

За НЕчленове на BMW Клуб България - 50 лв за петък и събота

За членове на BMW Клуб България - безплатен

Очакваме ви!

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=365589

https://www.facebook.com/events/499426386829395/

Link to post
Share on other sites

Здравейте, момчета и момичета!

Ще се радваме да ви посрещнем и да станете част от нашия ежегоден събор. Някои от вас са били, всички останали трябва да дойдат поне веднъж!

Жестът, който можем да направим към вас, е да ви посрещнем за добре дошли и да ви толерираме както се отнасяме с членовете на BMW Клуб България. Това означава, че може да разчитате на безплатен паркинг в района на пистата и вечерно парти на 2-ри вечерта.

Ще се радваме да се видим. Очакваме ви!!! :)

Link to post
Share on other sites

na srpski evo prevod pa možda bude zainteresovanih

Здраво , љубитељи бренда !

Имаме част да вас позовемо на почетку маја ове године од Драгон стазе , где ће бити нешто јединствено ! Хајде да причамо онајвећа , најпосећенији , најоданији ,најлуђи и најбољих аутомобила догађају организованом у Бугарској - Национална БМВ фестивал !

Само да није био у нашем случају не зна о чему се ради . Он је чуо приче , гледао је слике и видео записе , алиемоција која се шири око нумере , можете осетити чиста и чист .

Ево како ће изгледати овај четвородневни прославе БМВ направио ентузијаста за ентузијасте :

Дан 1 ( 1 мај ) :

Зато што никада имати времена да се на прави пут , одлучили смо да ослободи два дана да ће се користити само за давање гаса . Након плаћања накнаде (исто као слободне вожње из календара на стази - 30 Лев) и попунити у декларацији , свако од вас ће бити у стању да лебде кругова по жељи без ограничења . Хронологија ће показати процес побољшања . Временомстаза ће бити дозвољено само дрифт ауто , па су и њихови возачи да се загреју исправно .

Дан 2 :

У зору поново отвори стази , овај пут ће омогућити само возила уписана у такмичарском делу фестивала БМВ . То значи да ћевреме за обуку рачунају као квалификација . Поред тога биће нанос квалификације у дисциплини . : Вожња :

Вече у близини стазе ће спретнем скроман клуб странку , која ће битикомплимент за чланове првог и другог нивоа БМВ Цлуб Булгариа .

Дан 3 ( 3. маја) :

Веома , веома , веома схов !

Отварање малих и великих финала у уличним аутомобилима почев решетке у модификованим дрифта тандем позер паркинг игре са публиком , многи од дима и рике баварска машина ! 3 :)

Дан 4 :

Ко није направио довољно или пропустилипрви слободан дан у програму фестивала је добродошао у четврти дан . Стаза ће бити отворен поново за оне који заиста желе да се возе . Накнада ће опет бити 30 Лев и хронологија ће бити на располагању .

Ви не можете чекати ? Ми превише ! Обећавамо вам спектакуларну четвородневни маратон ! 3 :)

Цене за унос :

Не- чланови БМВ Цлуб Булгариа - Лев 15 за 4 дана

Чланови БМВ Цлуб Булгариа - Лев 10 за 4 дана

Не- чланови БМВ Цлуб Булгариа - Лев 10 за петак и суботу или у суботу само

Чланови БМВ Цлуб Булгариа - Лев 10 за петак и суботу + вечеру

Паркирање у близини стазе ( у огради ) :

Не- чланови БМВ Цлуб Булгариа - Лев 50 за петак и суботу

Чланови БМВ Цлуб Булгариа - бесплатна

Видимо се тамо !

хттп://бмвповер-бг.н...хп?ф=3&т=365589

хттпс://ввв.фацебоок...99426386829395/

Link to post
Share on other sites

Здраво, момци и девојке!

Ми ћемо бити срећни да вас поздравим да постанете део нашег годишњег окупљања. Неки од вас су били, све остало би требало да дође барем једном!

Гест који можемо да урадимо за вас је да вас упознам и добродошли сте толерисати и третирати припаднике БМВ Kлуб Булгариа. То значи да можете рачунати на бесплатан паркинг у близини стазе и вечеру на друге ноћи.

Ми ћемо бити срећни да те видим. Чекају вас! :)

Link to post
Share on other sites

Ja cu sigurno na jedan dan, za vise ne verujem zbog obaveza (2.maja mi je jednom detetu rodjendan).

Link to post
Share on other sites
' date='16 April 2014 - 12:18 PM' timestamp='1397643490' post='270271']

pa idemo 3. kad su glavna desavanja na jedan dan

OK. Idem.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Bilo je odlicno, organizatori na nivou, ali iskreno.

Kick kaci onu sliku sa Vojkom, da je ja prvo ne fotosopiram.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...