Pozdrav svima iz Hrvatske


Recommended Posts

Dragi BMW-oljupci, za početak puno iskrenih pozdrava iz Hrvatske, točnije iz Osijeka!!! Evo u potrazi sam za svojim prvim BMW-om pa sam naišao na vaš odličan forum na kojem se može naći puno korisnih stvari. Kod nas u HR nema ništa slično pa se nadam da ćete me prihvatiti u svoje društvo! Dakle, zovem se Nikola i trenutno vozim Peugeot 207 kojeg sam prerastao, a budući da kod kuće imam troje djece, kucnuo je čas za veći auto. BMW mi je oduvijek bio tiha patnja, još kao klinjo sam maštao o kockici, pa onda e36, a kad je izašao e60, znao sam da je to to! Dakle, trenutno ganjam e60 520d, redizajn (177 ks). Odlučio sam se za taj motor čisto zbog manje potrošnje, jeftinijeg održavanja, niže cijene osiguranja itd, a čini mi se da je ok što se tiče performansi, pogotovo nakon prelaska s 207-ice od 70 ks. :rolleyes: Kod nas u HR nije baš neka velika ponuda ovih motora, dok 525d i 530d ima koliko hoćeš. E sad, trenutno snimam jednog koji mi se prema slikama čini ok, ali mi je cijena još malo previsoka. Molim vas, ako netko ima volju da pogleda sljedeći link i da kaže svoje mišljenje, jel vrijedi tih para, koliko bi kod vas u Srbiji bila realna cijena za tako nešto? Meni se čini da ako je sve ok s autom, ja bi najviše dao oko 120.000 kuna, što je oko 15800 eura.

Evo linka: http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-520d-oglas-10809908

Još jednom, puno pozdrava za sada, od velikog fana BMW-a! Čim nešto ubodem, odmah stavljam slike!!

Link to post
Share on other sites

Pozdrav i dobro nam dosao. Srecno sa kupovinom auta.

Kod nas su cene negde oko 15000,1000e gore-dole. Auto sa oglasa koji si postavio izgleda odlicno,i dosta ocuvano.

Kod nas je ovaj zanimljiv,samo sto mu je "mana" sto nema kozna sedista.

http://www.polovniautomobili.com/oglas4981339/bmw_520_d/

Link to post
Share on other sites

Pozdrav Miki i hvala na dobrodošlici!! Evo baš sam pogledao ovaj oglas koji si postavio i auto izgleda ok, jedino što ti kažeš fali mu koža. Pogledao sam i ostale aute i vidim da su generalno kod vas malo jeftiniji, ali kod nas se cena još spušta dole tako da na kraju izaće tu negdje. Čekaju me slatke brige..., nadam se da će s vremenom uletit nešto dobro.

Link to post
Share on other sites

Hvala vam svima na dobrodošlici!! Inače ima još jedan auto koji mi je zapeo za oko, ali mi je malo čudan. Naime, stoji da je auto 2008. godište, čak i u prometnoj dozvoli, ali evidentno je da se ne radi o lci seriji. Ima motor od 120kW, a i po dizajnu se vidi da je pre-lci. ŠŠta vi mislite, o čemu bi se tu moglo radit? Inače, meni auto izgleda jako dobro, baš po mojem ukusu. Evo link: http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-520d-oglas-8472712

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...