Recommended Posts

Kolege,problem je taj da mi je iznenada zakovala i kazaljka na pokazivacu potrosnje goriva,a zatim je pocelo da u toku voznje iz cista mira sve kazaljke i lampice padnu na nulu pa doiju impuls i skoce i radi neko vreme pa opet isto,pozadinsko svetlo table nema prekide!Verovatno je u samoj tabli problem,recite mi gde u BG-u i kod kog elektronicara mogu da odem?!

Link to post
Share on other sites

Verovatno tabla, ali sto rece Igor post iznad proveri prvo konektore sam, ne kosta a moze da napravi problem. Ja bih ti preporucio da uzmes drugu tablu jeftinije ti je nego da sredjujes tu.

Link to post
Share on other sites

20 - 30 evrića se kreću polovne, kapiram da je niko ne bi popravljao za te pare. A prvo proveri konektore.

Ja sam imao drugi belaj, meni je prestajala da radi kazaljka za obrtaje, pa se vraćala ... i na kraju se ispostavi da je DME bio u problemu (voda ušla u njega). Kasnije kada je crkao DME, i zamenom njega, tabla je proradila ...

Naravučenije, najbolje bi bilo da ako imaš od nekoga da pozajmiš tablu, da vidiš da je do nje ... pa tek onda da menjaš.

Link to post
Share on other sites

Imam ja jednu tablu za e36, kupio sam je preko limunda kao ispravnu (ne znam da li je ispravna jer je nikad nisam montirao zato što vozim kocku). Stariji je tip, nema obrtomer nego časovnik, ne znam da li ti to odgovara. Ako ti odgovara dobijaš je za dž, koštaće te samo poštarina ako ide brzom poštom. ;)

Link to post
Share on other sites