Opruge e 46 320d


Recommended Posts

Da li neko zna da objasni standardne opruge koju boju nose i sta misite o ovim oprugama, prodavac kaze da su ovo standardne.. na autu vec imam ovakve sa istim bojama i nizi je od ostalih.

https://www.kupujemprodajem.com/BMW-e46-prednji-amortizeri-29631485-oglas.htm?filter_id=3192502

https://www.kupujemprodajem.com/BMW-e46-zadnje-opruge-29633634-oglas.htm?filter_id=3192502

Link to post
Share on other sites

Meni su opruge sa ovim bojama, dok su amortizeri sachs i pise na njima mtehnik, podjednako je nizak i napred i pozadi. Ako bih stavio standardne amortizere, da li treba da menjam i opruge, odnosno da li bih odigao auto?

Link to post
Share on other sites
  • 3 years later...

da li znate koju kombinaciju boja imaju standardne opruge??? auto je spusten i napred i pozadi, amortizeri su odlicni, promenio bih samo opruge, da ga vratim n fabricki standard, ovo mi je prenisko, svaki trotoar je moj, pa sad jurim standardne polovne opruge, ali pojma nemam koje uzeti, ima ih raznih..znate li koja kombinacija boja treba da je na njima???

Link to post
Share on other sites

bilo ko?? malo sam cackao po internetu i rekao bih da su fabricke standardne sa 3 siva kvadratica obelezene, ali aj neko da potvrdi, da ih ne narucujem uzlaud...hvala

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Mijenjao sam zadnje opruge na e46 150ks i sada mi je auto nazad nize nego ranije . Opruge sam kupio nove za taj model, ne znajuci da ima vise verzija istih. Koliko se sjecam stare opruge su imale sivu crtu preko crne boje dok ove nove nemaju nikakvih oznaka. Da li neko zna kako se zovu te stare opruge  ili naziv ovjesa?

Link to post
Share on other sites

A kako se razlikuju po tvrdoci? Hteo bih da stavim tvrdje opruge potadi na e46 karavana jer mi se desi da nekad malo lizne guma rub.

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

Link to post
Share on other sites