Bmw 320d M 150ks


Recommended Posts

  • Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Problem su im zadnji rubovi i gore unutrasnji rubovi isto, al ne trule inace, eno pogledaj ocuvan e34 i dalje su bez tackice, nego jbg dovoljno neko na parkingu da ga zgrebe ti ofarbas al kad tad krene da se duva. Inace autic je bombonica buraz, u zdravlju do kraja sveta i nazad! :)

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Nista bez automatizacije, mora sve na dugme, kakvo vreme dolazi ruke ce nam sluze samo za onanisanje, mada i za to ce naprave nekog robota. .

Sad se podsetih onog lika sa foruma od pre dosta godina, zena mu je bila trudna, cekaju prvo dete, pa se razmislja dal da kupi novi x5 ili x6, trazi savet, koji je veci da prihvati to jadno detence da mu ne bude teskoba na zadnjem sedistu. . . , pih

 

Link to post
Share on other sites

Ja nisam rekao da mi je teško da sam otvorim, nego slučajno naleteo na ovaj klip na nekoj grupi na fb i baš je extra fora imati ovako nešto, a vidim da nije neki posao da se napravi bar mi tako deluje ?

Link to post
Share on other sites

Meni je ovo zanimljivo. Posto ako vec imam na karavanu da se otvara kao gepek kada stisnes dugme. Pa koja je svrha da se kao otvori gepek ali opet moras da povuces rukom.

Pa onda mogu da stisnem i dugme za otvaranje. Budalastina.

Link to post
Share on other sites

Ima na najlonu ona zena sto pravi opruge, a amortizeri ako su original ne skida im se glava da donja, pa mora u kopiji da se uzme amortizer, kod mene na poslu u astri su 900 din kom, tako da evo za vikend planiram ovo da odradim, ako mi uspe javljam i pravim nas klip kako i sta da vidimo. 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Ja se izvinjavam sa kasnjenjem u temi, privatne obaveze me neke spopale nikako da se resim.

Update je jedino da sam nasao opruge male i jake, na najlonu, ima zena neka radi samo to radi i po porudzbini, krenem da ugradjujem kad prc meni fabricki amortizeri, porucio sam kopije pa mi stizu sutra nova dva amorta pa cu snimiti ugradnju i sam zavrsen proizvod pa cemo resavati i drugima. Ubacujem klip cim napravim to. Pozdrav narode.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Pozdrav svima, imam jedan problem na e46 od nedavno pa reko da vidim da li je neko imao slična iskustva i kako je rešio :)

Radi se o tome da cd player vuče struju(ako se auto ne vozi npr. 24h skroz izvuče akomulator), proverom utvrđeno da je problem do cd playera ili nešto vezano za muziku, njegov osigurač(30a) baca varnicu kad se vraća u tablu osigurača. Sa drugim cd playerom problem je isti dakle nije do samog uređaja, šta dalje tražiti kao uzrok? Da li je neko ima sličan problem?

Hvala unapred

Link to post
Share on other sites
Dok se Vranjin ne javi, instrumentom ispitaj koliko ti vuce.. Jer ce to on prvo da te pita biggrin.png

Sent from my (S' mobilni) LG


Hahahahaha
Kako znaš :)
Da bi tačno znao, da ne bi čekao svaku noć, moraš meriti struju. Ako sumnjaš na pojačalo, zakači instrument i gledaj struju. Onda otkaci pojačalo, nazad u gepeku, pa vidi kolika je struja.

Sent from my SM-G900L using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Vidi, to što baca vranicu nije 100% merodavno. Pošto je radio, pojačalo u pitanju moguće da se pune kondenzatori i zato baci varnicu. Zato sam ti rekao, da ne bi lutao stavi instrument i gledaj koliko struje vuče kad isključi se pojačalo, radio..... Ima dosta jeftinih kineza, kupiš jedan i gledaš. A verovatno će ti još trebati :)

Sent from my SM-G900L using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

To bacanje varnice može biti samo trenutno. Audio uređaji imaju filtere u napajanju i samo trenutno povuku veliku struju. Ako je uređaj ispravan struja padne odmah na, možda, par mA. Znači, iskljucujes jedno po jedno i gledaš struju.

Sent from my SM-G900L using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Hvala druze, evo proverili smo upravo, samo kad je cd player povezan onda vuče sve ostalo je ok. Čim njega raskacimo, tj. izvadimo njegov osigurač bude sve ok sa naponom, nema pada.

Ako neko ima da proda cd player nek pise u inbox ?

Link to post
Share on other sites