Recommended Posts

  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aoooo, kakve lepotice, ovo su 19ke ako se ne varam? Ako nije tajna koja je cena posto sam se oslobodio viska iz dzepa za alkantara kadice pa sad se skuplja za felne da znam koliko bi ovako nesto zahtevalo pastete :D

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

 

IMG-20181111-090027.jpg

IMG-20181111-090045.jpg

Auto stigao od limara, ima tu jos dosta posla, ali bar mogu stop da stavim :)

Mora tu najvjerovatnije drugi gepek, branik m-tech 2 je kod plasticara, uskoro ide na pripremu i lakiranje..

IMG-20181104-231233.jpg

Felnice stigle :)

Pozdrav momci.

Link to post
Share on other sites

Mogao je bolje boju pogoditi. Salim se drug prelepo izgleda i ovako bitno da je sredjen, lepo ga je spakovao, i lep primer da se sve moze odraditi kad se radi. Nek je sa srecom i da se peh ne ponovi ako Bog da, uzivaj u makini. Pozdrav iz Novog Sada. :)

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Pa eto, komplet zadnji kraj bih trebao farbati, pa se udje s bojom u vrata i s jedne i s druge strane...pa vec kad se farba pola auta, zato da ne ofarbamo cijeli? 

imalo je posla i oko haube, pa i oko krova par stvari, pa i blatobrani po malo, vozaceva vrata, eto, da se sve izjednaci ?

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Ovo su predpostavljam Morimoto projektori. Posto ugradjujem na svoj na prolece interesuje me sledece... Trebam uzeti same projektore sa ovim okvirom, xenon sijalice, balaste i to je to? Ako ti nije problem kad sastavis auto priteraj ga negde do zida da vidim kako pravi liniju, tj kakav je cut off line. Hvala unapred. Bice to ponovo prava lepotica

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Link to post
Share on other sites