Prikupljanje novčanih sredstva za Nikolinu Ranđelović (2015)


Recommended Posts

Drugari nasem drugaru @MILAN ///M3 je hitno potrebna pomoc za cerkicu koja mora na operaciju koja kosta 300000€, pa molim sve koji su u mogucnosti da pomognu koliko mogu.

nikolina-fb.jpg

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Nikolinu Ranđelović (2015).

Mesec dana pre proslave rođendana, malenoj Nikolini je, potpuno iznenada i bez ikakvih zdravstvenih problema, ranije prekinuto bezbrižno detinjstvo kada joj je dijagnostifikovan neuroblastom - jedno od najtežih malignih oboljenja kod dece.

Lečenje podrazumeva seriju hemioterapija kojima je Nikolina već podvrgnuta, ali i operativno otklanjanje tumora iz predela grudnog koša, a kasnije i presađivanje koštane srži. Zbog izuzetno specifične pozicije tumora u telu male Nikoline i rizika koji sama operacija nosi, potrebno je da se intervencija obavi u inostranstvu.

Nikolinini roditelji se nadaju da ce im ljudi velikog srca pomoći u ovoj najtežoj životnoj borbi njihove devojciče. Omogućimo Nikolini odlazak u inostranstvo i šansu za pobedu nad opakim kancerom!

Pomozimo Nikolini! Upišimo 431 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Nikolinin život! Budimo humani!

http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/431/nikolina-randjelovic

 

Link to post
Share on other sites
  • [kick] pinned this topic